GOSPODAR KOSOVA I ZVANIČNO PREUZIMA VLAST? Da li je ovo NOVI PREMIJER u Prištini?
Kadri Vesli, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

započeti sastanci

GOSPODAR KOSOVA I ZVANIČNO PREUZIMA VLAST? Da li je ovo NOVI PREMIJER u Prištini?

Prva partija, iako je rekla da su nacionalni izbori važni i zahtevaju sveobuhvatnu mobilizaciju, rekla je da će PDK pružiti najbolju platformu za građane

Objavljeno:

Lider PDK Kadri Veseli započeo je sastanke sa stranačkim rukovodstvom, sada govoreći o vanrednim izborima, nakon ostavke Ramuša Haradinaja sa mesta premijera.

Ova partija, iako je rekla da su nacionalni izbori važni i zahtevaju sveobuhvatnu mobilizaciju, rekla je da će PDK pružiti najbolju platformu za građane.

"Spremni smo za izbore, baš kao što je naša vizija predstavljena u unutrašnjem izbornom procesu, kako bismo odgovorili izazovima razvoja, procesa integracije i budućnosti naše mladosti ovde", rekao je Veseli.

Veseli je takođe naglasio da je PDK kao i uvek spremna da uspešno podstakne razvojne agende zemlje i agende integracije.

"Dali smo rešenja za glavna i najizazovnija pitanja za našu zemlju, sa najboljim ponudama i odlukama, doprinoseći svim procesima koje naša zemlja čini državom sa demokratskim institucijama i evroatlantskim perspektivama. Ali mi smo spremni da preuzmemo odgovornost za jačanje ekonomije, kao i integrisanje zemlje u veliku evropsku porodicu ”, rekao je on, ne pokazujući da li namerava da preuzme mesto premijera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.