OBJAVLJEN KUĆNI SNIMAK LUNE ĐOGANI: Velika osveta KIJINIH FANOVA! (VIDEO)
Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

UKANALJENA

OBJAVLJEN KUĆNI SNIMAK LUNE ĐOGANI: Velika osveta KIJINIH FANOVA! (VIDEO)

Po povratku u Srbiju ona će objaviti spot za svoju prvu pesmu i počeće da nastupa

Objavljeno:

Fanovi Kije Kockar objavili su kućni snimak Lune Đogani! Samo dan nakon što je blogerka snimila spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug pakla", obožavaoci njene ljute suparnice pokušali su da joj miniraju muzičku karijeru.

Na fan-stranicama Kije Kockar na Instagramu postavljen je hit snimak na kome pripita Luna zanosno igra, dok joj muškarci svašta dobacuju. U jednom trenutku jasno se čuje kako je jedan mladić doziva:

- Luna, dođi da mi puš*š!

foto: Printscreen

Puši ili pusti

Blogerka se na ovaj poziv na seks nasmejala, a snimak je u tom momentu prekinut. Pozvali smo pobednicu Zadruge 2 i pitali je da li taj video u nastavku ima eksplicitnih delova.

- Ništa se nije desilo u nastavku! - počela je da se pravda Luna i u dahu objasnila kad je snimak napravljen:

- Imala sam 17 godina, završavali smo treću godinu srednje škole i ja sam u po bela dana u svom stanu napravila žurku za celo odeljenje. Igrali smo, odlično smo se provodili, svi smo bili lepo raspoloženi. Puštali smo muziku na TV, pa mi je drug rekao da mu pustim neku pesmu, a ne da mu pu*im! Nikad ne bih dozvolila da mi neko tako nešto kaže, pogotovo ne prijatelj. Tu je bio i Aleksa Savić, moj cimer iz Zadruge 2, kao i moj brat Adam Đogani.

A kako Luna reaguje na to što su se ovog snimka dočepali Kijini fanovi i objavili ga na brojnim fan-stranicama kako bi joj napakostili?

foto: Printscreen Youtube

- Baš me briga ko je to pustio, neću da pričam o Kiji ni o njenim fanovima - rekla je Đoganijeva, koja uveliko pakuje kofere i sa svojim dečkom Markom Miljkovićem uskoro putuje na odmor u Egipat.

Po povratku u Srbiju ona će objaviti spot za svoju prvu pesmu i počeće da nastupa, s obzirom na to da je Marko kao njen menadžer već uspeo da joj ugovori nekoliko tezgi na crnogorskom primorju!

Bonus video

Marko i Gagi sede zajedno i pričaju o ULASKU U ZADRUGU

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.