ZORANA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ŠEŠELJA! Lider SRS optužio ministarku za KRIMINAL, ona mu zapušila usta
Zorana Mihajlović o napadima, Foto: Filip Plavčić

HAOS!

ZORANA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ŠEŠELJA! Lider SRS optužio ministarku za KRIMINAL, ona mu zapušila usta

Pale su teške reči...

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović odgovorila je na optužbe radikala Vojislava Šešelja da je navodno umešana u kriminal!

"Nadležni da provere optužbe radikala, ako nema dokaza, podneću prijavu protiv njih", rekla je ona.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović pozvala je danas, nakon što su poslanici SRS izneli optužbe da je “umešana u kriminal”, nadležne organe da provere sve što radi i da obaveste javnost o rezultatima istrage.

“Već sam jednom pozvala, i pozivam ponovo i tužilaštvo i druge nadležne organe da provere sve što radim i da javno kažu da li Zorana Mihajlović ima bilo kakve veze sa bilo kakvim kriminalom. Ako nema dokaza, onda ću da podnesem krivičnu prijavu protiv onih koji to tvrde, jer je nedopustivo da se protiv bilo koga iznose takve neistine”, rekla je Mihajlovićeva u raspravi sa poslanicima SRS u Narodnoj skupštini.

“Raspravu u skupštini gledaju i moja porodica i moje dete. Nije u redu da protiv bilo koga upotrebljavate vaše čuvene metode koje koristite već 30 godina, da se služite lažima i poluistinama, umesto da podnesete krivične prijave ako imate dokaze za nešto”, rekla je Mihajlovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.