MUK U STUDIJU PINKA! Kada je Milena Ivanović rekla ove reči o UBISTVU Olivera nastao je HAOS
Hit Tvit, Foto: Prentscren

SVE JE OTKRILA

MUK U STUDIJU PINKA! Kada je Milena Ivanović rekla ove reči o UBISTVU Olivera nastao je HAOS

Sve je rekla

Objavljeno:

Gosti ovonedeljnog 'Hit Tvita' bili su Milena Ivanović, Nebojša Pajkić i Orhan Dragaš, a jedna od tema bila je i ubistvo Olivera Ivanovića.

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras je birala najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U studiju TV Pink bili su udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, Nebojša Pajkić, dramaturg, i Orhan Dragaš, direktor Međunarodnog instituta za bezbednost, dok su ostali glasali na društvenim mrežama. Najviše glasova ove nedelje privukao je predlog posvećen ubistvu Olivera Ivanovića - "Zločin". Ovaj predlog osvojio je 843 glasova, dok se na drugom mestu našao predlog "Godišnjica" sa 531 glasom.

Milena Ivanović kaže da je jako umorna od raznih priča i optužbi koje stižu iz Prištine. Podseća da Srbija želi da sarađuje, iako radi pod teškim uslovima, budući da joj nije prosleđen nijedan dokaz.

- Ne mogu da verujem da je neko siguran da Srbi stoje iza ubistva Olivera. Očigledno je da ima onih koji ne znaju ko su Albanci, a to govorim kao neko ko je sa njima prošao golgotu - rekla je Ivanovićka. Dodaje da joj ne može soliti pamet neko ko ne zna šta se njenom suprugu dešavalo i ko ne zna stanje na terenu.

- Ne želim da štitim ili branim bilo koga. Neki misle da znaju ko je ubica, ali je tu reč o prikupljanju jeftinih političkih poena. Jedina osoba koja ima najviše informacija o ovome sam ja i trudiću se da prikupim što više informacija - rekla je ona.

foto: Prentscren

Kaže da je bole razne optužbe koje stižu od mnogih naših ljudi.

- U interesu svih nas je da dođemo do istine i da moj suprug dobije mir - rekla je ona.

Dragaš kaže da je strašno što Vučićevi politički protivnici optužuju državu za ovo ubistvo. Kaže i da srpski organi nemaju kapacitet jer nemaju pristup informacijama, ipak ih imamo više (informacija) zahvaljujući kvalitetnom radu službi.

Nebojša Pajkić kaže da je ova tema izvan njegovih amaterskih političkih pristupa. Ima generalan stav: ubistvo Ivanovića je jedan u nizu korporativnih zločina koji su strašno organizovani, a jedan od takvih je ubistvo Džona Kenedija.

- Ovakve stvari se teško razotkrivamo i teško možemo da dođemo do istine. Ljudi u strahu od smrti beže u anonimnost i prosečnost, pa tako imamo srpski narod koji ovu mogućnost nema. Normalno je da korporativni sistemi atakuju na simbole ovakvog naroda, a jedno od njih je i Oliver Ivanović - kaže Pajkić za Pink.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.