VUČIĆ ODBRUSIO STOLTENBERGU ZBOG BOMBARDOVANJA SRBA! Nikome u NATO-u neće biti dobro posle ovih reči
Jens Stoltenberg i Aleksandar Vučić, Foto: Vladimir Sporčić

OŠTRA REAKCIJA!

VUČIĆ ODBRUSIO STOLTENBERGU ZBOG BOMBARDOVANJA SRBA! Nikome u NATO-u neće biti dobro posle ovih reči

Sve je rekao...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da NATO agresija na našu zemlju nije imala i neće ni post festum dobiti opravdanje kako međunarodne pravničke i političke javnosti, a ni na moralnom nivou, dodajući da je naša zemlja sada na drugačijem putu i gleda u budućnost.

Vučić je, u Lučanima u izjavi novinarima upitan da prokomentariše izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga da je napad na SRJ bio opravdan, naglasio da je 19 najjačih zemalja napalo malu slobodarsku zemlju i nanelo joj veliku štetu od koje se i dalje oporavljamo.

On je rekao da ne kaže da je naša politika bila tada najbolja i pametna, ali da se sada nalazimo na drugačijem putu i gledamo u budućnost.

„Neću samo da kukam i stičem poene na tome što ću nekoga vređati. Ja sam za sve kriv, svakome u ovoj zemlji. Moj posao je da to slušam. Stvari se menjaju i hoću da se bavimo više budućnošću, nego prošlošhu“, poručio je Vučić.

Podsetio je da on bombardovanje naziva pravim imenom - zločinom, i da se tek, od kada je postao predsednik, obeležava agresija na našu zemlju i odaje počast žrtvama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.