HRANIŠ SATANU I MRZIŠ SRBIJU! Dejan Lučić OSUO RAFALNU PALJBU po Kajlu Skotu, ovaj čovek je razlog
Dejan Lučić OSUO RAFALNU PALJBU po Kajlu Skotu, Foto: printscreen

au!

HRANIŠ SATANU I MRZIŠ SRBIJU! Dejan Lučić OSUO RAFALNU PALJBU po Kajlu Skotu, ovaj čovek je razlog

Odgovor generala Lazarevića na društvenoj mreži Fejsbuk podelio je Dejan Lučić, te oštro prokomentarisao ambasadora Skota

Objavljeno:

Pisac i publicista Dejan Lučić prokomentarisao je negativne komentare američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota o generalu Vladimiru Lazareviću.

Činjenica da je Lazarević bio na čelu marša takozvanog niškog "Besmrtnog puka" zasmetala je ambasadoru SAD u Srbiji Kajlu Skotu koji je na svom Tviter nalogu oštro prokomentarisao dešavanja u Nišu i rekao da je "sramota da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi".

General Lazarević je u intervjuu "Politici" Skotu odgovorio da nikada ni za jedan zločin, ni za jedno ubistvo, ni za jednu smrt bilo koga i bilo gde nije bio optužen, ni suđen ni osuđen.

Odgovor generala Lazarevića na društvenoj mreži Fejsbuk podelio je Dejan Lučić, te oštro prokomentarisao ambasadora Skota.

- Kratko rečeno. Svi koje mrze Lazarevića, mrze i Srbiju. Ambasadori su glasnogovornici političke volje satanista koji kontrolišu njihove zemlje. Srbofobija i rusofobija su hrana Satani - napisao je Lučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.