NE ŽURIMO SA PRIZNANJEM OD SRBIJE, TAČI JE NEOZBILJAN ZA PREDSEDNIKA: Haradinajev BRAT iznenadio svojim IZJAVAMA
Brat uz brata: Ramuš i Daut Haradinaj, Foto: Fejsbuk

ZANIMLJIVO

NE ŽURIMO SA PRIZNANJEM OD SRBIJE, TAČI JE NEOZBILJAN ZA PREDSEDNIKA: Haradinajev BRAT iznenadio svojim IZJAVAMA

Optužiti nekoga da je švercovao sa Radojčićem ne pristaje predsedniku

Objavljeno: 13:26h

Daut Haradinaj, poslanik Alijanse za budućnost Kosova i brat premijera Ramuša, izjavio je da je predsednik tzv. Kosova Hašim Tači obavezan da poštuje Ustav i sačuva kosovske granice.

Daut Haradinaj, poslanik Alijanse za budućnost Kosova i brat premijera Ramuša, izjavio je da je predsednik tzv. Kosova Hašim Tači obavezan da poštuje Ustav i sačuva kosovske granice, piše Koha.

Povodom nedavnog verbalnog spora između albanskog premijera Edija Rame i Ramuša Haradinaja o korekciji granica, Daut Haradinaj kaže da Rama treba da pomogne Kosovu ali i da se usredsredi na probleme u Albaniji.

Daut Haradinaj kaže i da Priština ne žuri da postigne konačni sporazum sa Beogradom, što, dodaje, nije slučaj sa Srbijom.

"Kosovo ne treba da žuri zato što priznanje od Srbije nije urgentna stvar dok za Srbiju to jeste", rekao je on. On je odbacio navode o vezama njegovog brata i Milana Radojčića iz Srpske liste, rekavši da se Tači sastajao sa Radojčićem više puta. "Optužiti nekoga da je švercovao sa Radojčićem ne pristaje predsedniku", rekao je Daut Haradinaj.

BONUS VIDEO:

Narod sa katalonskim zastavama peva Bella Ciao

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.