U OVOJ BOLNICI U MOSKVI TAČNO U 11 SATI SPALJENO JE TELO MIRE MARKOVIĆ! Evo ko je prisustvovao KREMACIJI
Mira Marković i bolnica, Foto: Profimedia, Printscreen/Google Maps, Ilustracija / Espreso.co.rs

OTKRIVAMO!

U OVOJ BOLNICI U MOSKVI TAČNO U 11 SATI SPALJENO JE TELO MIRE MARKOVIĆ! Evo ko je prisustvovao KREMACIJI

Pepeo Mire Marković biće položen u grobnicu pored Slobodana Miloševića u Požarevcu

Objavljeno: 11:13h
Darko Zlojutro

Supruga preminulog Slobodana Miloševića Mirjana Mira Marković biće kremirana danas u dvorani za pogrebne ceremonije bolnice Federalne službe bezbednosti, gde je pre pet dana i umrla u 77. godini.

Kako saznajemo u bolnicu su već pristigli njen sin Marko, ćerka Marija i ostala porodica, prijatelji a od stranih zvaničnika tu je Sergej Baburin, bivši zamenik predsednika ruske Državne dume.

- Sve je spremno, Mira će biti kremirana u 11 časova, kasnije će njen pepeo biti podeljen u tri urne, jednu će uzeti Marko, drugu Marija, a treća će biti poslata u Srbiju i položena pored Slobodana Miloševića u Požarevcu - kaže nam naš izvor iz Moskve.

Kremacija posmrtnih ostataka Mire Marković obaviće se danas u 11 sati u dvorani za pogrebne ceremonije bolnice Federalne službe bezbednosti, gde je pre pet dana i preminula.

- Želja Mire Marković bila je da bude kremirana i njena porodica će joj tako ispuniti poslednju želju - otkriva nam naš izvor.

Podsetimo bolnica gde je umrla i mesto gde će Mira Marković biti kremirana služi za pripadnike FSB Rusije i teško je pristupačna.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.