BOGOLJUB KARIĆ CARUJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ima 1,2 miliona pratilaca više od drugih? Ili nema? Ovo je istina!
Bogoljub Karić, Foto: Facebook/printscreen/Bogoljub Karić

BK Grupa TVRDI

BOGOLJUB KARIĆ CARUJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ima 1,2 miliona pratilaca više od drugih? Ili nema? Ovo je istina!

Iza sebe ostavio je Aleksandra Vučića, SRS, Dveri, SNS i Dragana Markovića Palmu, odnosno od najbližih konkurenata ima 2,5 puta više fanova

Objavljeno: 15:39h

BK Grupa saopštila je danas da je fejsbuk stranica Bogoljuba Karića, predsednika BK grupe, dostigla u poslednjih mesec dana 1.233.728 korisnika i beleži tendenciju rasta, što, kako navode, srpskog biznismena čini popularnijim na toj društvenoj mreži od brojnih srpskih političara i stranaka.

U saopštenju se navodi i da analitika Fejsbuka pokazuje da najviše fanova Karić ima među osobama starosne dobi od 35 do 54 godine, odnosno među ljudima koji su u punoj radnoj snazi.

"Lider Pokreta snaga Srbije iza sebe ostavio je Aleksandra Vučića, SRS, Dveri, SNS i Dragana Markovića Palmu, odnosno od najbližih konkurenata ima 2,5 puta više fanova", kaže se u saopštenju BK Grupe.

Istovremeno, Karićevu kompaniju "Dana holding" po drugi put zaredom prestižni londonski magazin "World Finance" uvrstio je među 100 najuspešnijih kompanija na svetu.

Karić se, navodi se u saopštenju, nametnuo poslovnim uspesima u državama bivšeg ŠSR, EU i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te uvođenjem napredne smart tehnologije u građevinarstvu radi poboljšanja kvaliteta života.

"Dana holding" u pomenutim zemljama zapošljava više od 50 odsto stručnjaka koji dolaze iz Srbije.

Predsednik BK grupe u svojim objavama na društvenim mrežama upravo ističe realne poslovne rezultate, argumentujući ih snimcima i fotografijama, naglašavajući i važnost porodice, kažu u BK Grupi.

Međutim, kada posetite zvaničan Fejsbuk profil Bogoljuba Karića odmah ćete primetiti da je verifikovan, a isto tako vrlo lako možete proveriti i broj pratilaca kao i lajkova.

Naime, od kako je postao član na pomenutoj društvenoj mreži, a sve do današnjeg dana Bogoljuba je zapratilo svega 520.000 osoba, a njegovu stranicu ukupno lajkuje 517.000 korisnika.

Zvanična stranica Bogoljuba Krića na fejbuku
Zvanična stranica Bogoljuba Krića na fejbuku foto: Facebook/printscreen/Bogoljub Karić

Lider pokreta Srbije uporedio je broj pratilaca na svom FB profilu, sa profilima pojedinih lidera stranaka, ne i sa njihovim privatnim profilima, jedino je prozvao predsednika Srbije lično.

Inače, predsednik Srbije na svom Fejsbuk profilu broji 161.964 fanova, a profil SNS-a prati 113.448 osoba. Zatim, Srpsku radikalnu stranku prati 183.339 korisnika, Pokret Dveri prati 17.380 ljudi, a Boška Obradovića lično 22.000 osoba. Lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu na Fejsbuku prati svega 44.112 korisnika.

Dakle, očito je da Bogoljub Karić ima mnogo fanova koji ga prate i lajkuju na Fejbuku, ali da ima više od ostalh lidera, pa čak i 1,2 miliona pratilaca više, kako se navodi u saopštenju, jednostavno nije slučaj.

BONS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.