NISMO IZVELI POLICIJU NA ULICE JER SZS PRIŽELJKUJE INCIDENTE: Oglasila se ANA BRANABIĆ i OBJASNILA!
Miroljubivo: Ana Brnabić, Foto: Beta / Slobodan Miljević

odgovorno

NISMO IZVELI POLICIJU NA ULICE JER SZS PRIŽELJKUJE INCIDENTE: Oglasila se ANA BRANABIĆ i OBJASNILA!

Navodeći da Srbija nije podeljena i da "ide napred", ona je u Požarevcu kazala da je ;brine takvo ponašanje predstavnika Saveza za Srbiju ne zato što kako je rekla, "to ne možemo da sprečimo već zato što njih nije briga za Srbiju"

Objavljeno: 19:26h

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas izvinjenje gradjanima što vlast nije izvela policiju na ulice tokom nedavnih incidenata za koje je optužila predstavnike Saveza za Srbiju, jer oni kako je ocenila, "žele jedino provokacije i incidente".

Navodeći da Srbija nije podeljena i da "ide napred", ona je u Požarevcu kazala da je ;brine takvo ponašanje predstavnika Saveza za Srbiju ne zato što kako je rekla, "to ne možemo da sprečimo već zato što njih nije briga za Srbiju".

"Njih nije briga kakva će se slika poslati u svet, šta će pomisliti investitori. Oni nas usporavaju a mi svakog dana moramo da trčimo najbrže što možemo", kazala je premijerka na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Govoreći o rezultatima ostvarenim u Braničevskom okrugu, ona je navela je da je preko vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima uloženo oko 36,5 miliona evra u obnovu javnih objekata u tom delu Srbije.

"Imamo rezultate koje svi mogu da vide. U poslednjih nekoliko godina uložili smo četiri milijarde dinara u gasifikaciju u Požarevcu i celom Braničevskom okrugu, uložićemo još četiri milijarde u gasifikaciju koja će omogućiti da naši gradjani imaju komforniji život, da privučemo investitore i da naša mala i srednja preduzeća lakše posluju", rekla je premijerka.

Ona je kazala da su modernizovani blokovi termoelektrane Kostolac kao i da je počela izgradnja kako je navela, najmodernijeg bloka B-3.

Dodala je da je u obnovu Golubačke tvrdjave uloženo oko deset miliona evra. ; "Rezultati su budućnost Srbije, red, rad i disciplina su budućnost Srbije", kazala je Ana Brnabić.

Gradjanima okupljenim u centru Požarevca obratio se i ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić koji je kazao da su najstariji gradjani dali najveći doprinos prevazilaženju kako je rekao, "teških i bolnih" ekonomskih mera. ; "Najstarijim gradjanima moramo da garantujemo da će penzije biti redovne i uvek samo veće", kazao je Krkobabić.

BONUS VIDEO:

KREĆE SETNJA KA TRGU REPUBLIKE! Najavljeno rušenje ograda (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.