NATO JE ISKORISTIO ŠTO JE JELJCIN BIO PIJAN I BOMBARDOVAO SRBIJU! Švajcarski istoričar OTKRIO je sve tajne ALIJANSE
Daniel Genser otkrio je mnoge stvari vezane za bombardovanje, Foto: Prentscren

MNOGO TOGA JE REKAO

NATO JE ISKORISTIO ŠTO JE JELJCIN BIO PIJAN I BOMBARDOVAO SRBIJU! Švajcarski istoričar OTKRIO je sve tajne ALIJANSE

Otkrio je mnoge stvari koje do sada nisu bile poznate

Objavljeno:

Dr Daniel Genser, švajcarski istoričar, govorio je svojim sunarodnicima na nemačkom govornom područiju o ilegalnoj agresiji NATO na SRJ - Srbiju!

On je na svom predavanju jasno otkrio zašto je NATO bombardovao Srbiji i kako je iskoristio to što je Jeljcin bio na vlasti u Rusiji.

- Klinton je zaključio da Srbiju želi bombardovati. To je ilegalno. On nema mandat SB UN i SAD ne sme bombardovati Srbiju. Isto kao što Srbija ne sme bombardovati SAD. To je Povelja UN. To znači da je u celom "Hladnom ratu" bilo potpuno nezamislivo da SAD bombarduje Jugoslaviju i da tamo naprave vojnu bazu. Nezamislivo. Ali raspadom SSSR Amerikanci su prepoznali da je Sovjetski Savez slab. Jeljcin je na vlasti, često pijan, to je momenat kada možemo da napadnemo i potučemo Jugoslaviju. "Zak" ulaze unutra i prave voju bazu (Bondstil) - rekao je on i dodao:

- To se desilo, baza stoji! To je za nas istoričare uvek uzbudljivo. Je li Jugoslavija napravila vojnu bazu u Kaliforniji? Nije! Da li su SAD u bivšoj Jugoslaviji napravile vojnu bazu? Da!Kako može tako nešto? Kako je to u Nemačkoj i SAD predstavljeno? Da bi potukli jednu zemlju i NATO napad legitimizirali, nama treba jedan masakr. Jer morate znati da je NATO 1999 slavio 50-ti rođendan, 1949 je osnovan, a 1999 je bio 50. Šta radi vojni savez na tom rođendanskom slavlju? Bombarduje jednu drugu zemlju! Da pokaže da je još uvek važan. Zašto je NATO osnovan? Kao odbrambeni savez - on je podsetio:

- NATO se zakleo da neće nikad drugu zemlju napasti. Samo će biti aktivan ako druga zemlja njih napadne. Pitanje? Da li je Srbija napala neku članicu NATO? Nije! Zašto se NATO aktivirao? Zato što nije odbrambeni savez, nego napadački savez. Zbog toga Nemačka treba da izađe iz NATO.

Pogledajte ovo predavanje:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.