IMA NEKE NEBESKE PRAVDE ŠTO JE SMENJEN BAŠ NA MOJ ROĐENDAN! Marija ima jaku poruku za svog zlostavljača Jutku
Jutka je smenjen BAŠ danas, NA DAN KAD JE ROĐENA NJEGOVA ŽRTVA MARIJA!, Foto: Printscreen Twitter, Printscreen Youtube

najbolji poklon

IMA NEKE NEBESKE PRAVDE ŠTO JE SMENJEN BAŠ NA MOJ ROĐENDAN! Marija ima jaku poruku za svog zlostavljača Jutku

Jeličić je i zvanično smenjen sa funkcije predsednika opštine Brus

Objavljeno: 16:12h
Milica Božinović

Od danas Milutin Jeličić Jutka više nije predsednik opštine Brus. On je zvanično smenjen sa ove funkcije, na sednici koja se održala u Skupštini opštine.

Pored Jeličićeve, ostavke su konstatovane i njegovom zameniku, kao i članovima opštinskog veća.

Milutihn Jeličić Jutka, dugogodišnji predsednik ove opštine, optužen je za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja. Jutku je optužilo sedam žena optužilo, ali je sud uvažio samo tužbu njegove bivše sekretarice Marije Lukić, kojoj je za dve godine poslao oko 15.000 neprimerenih poruka.

Marija je za Espreso.co.rs rekla kako se oseća nakon Jeličićeve zvanične smene i otkrila da joj tak čin baš danas pruža posebnu satisfakciju, jer je Jutka smenjen na njen rođendan.

- Smenjen je danas, ali i dalje se ne zna ko će biti postavljen na njegovo mesto. Pominje se veterinarski tehničar, ali je njegov poslušnik potpuno, pa je zato i "podoban". Ni ne zna u šta se uvalio, jer je opština u tolikim dugovima. Ipak, bitno je da je (Jutka) smenjen, i to na moj rođendan. Lepo mi je zbog toga, priznajem. To mi je neka satisfakcija - rekla je Marija i dodala da se nada da će Jeličić konačno imati manji pritisak na sudstvo zato što je sada zvanično smenjen sa mesta predsednika Opštine Brus.

- Na jedinom ročištu koje održano, prekršen je Ustav i Zakon o krivičnom postpku, pod njegovim pritiskom, tako da se iskreno nadam da sada neće moći da vrši toliki pritisak i da će se pojavljivati na ročištoma, jer je dva od tri do sada izbegao, a 10. aprila je zakazano naredno.

Podsetimo, ispred Skupštine opštine Brus danas su se okupili predstavnici opozicije, među kojima lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović i tražili da se na dnevni red stavi imenovanje novog predsednika opštine jer, kako su nveli, u suprotnom Jutka bi mogao da obavlja dužnost predsednika opštine, do izbora novog.

Nešto kasnije, izbor novog predsednika opštine, njegovog zamenika i novog veća, usvojeni su kao dopuna dnevnog reda sednice.

Kako Espreso.co.rs saznaje, Ljiljana Jeličić Jutkina supruga, stajala je na stepenicama unutar opštine, da bi navodno zabranila predstavnicima opozicije da u istu uđu. Međutim, niko od okupljenih nije ni pokušavao da uđe u zgradu.

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović za Espreso o 3 godine bez Jelene Marjanović

(M. Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.