ĐILASOVE SUDIJE SU NAMERNO OSUDILE DECU KAKO BI NAPAKOSTILE VUČIĆU! Đuka opet ustalasao javnost (VIDEO)
Vladimir Đukanović tvrdi da je pravosuđe je svesno osudilo klince od 18 godina, a da namerno nisu organizatore protesta, Foto: Printscreen / KCN TV

šta ovaj čovek priča?

ĐILASOVE SUDIJE SU NAMERNO OSUDILE DECU KAKO BI NAPAKOSTILE VUČIĆU! Đuka opet ustalasao javnost (VIDEO)

Đukina izjava još jednom je predmet različitih komentara

Objavljeno: 17:00h

Prašina koja se podigla oko hapšenja demonstranata koji su sa pojedinim liderima opozicje prošlog vidkenda upali u zgradu RTS, a zatim se okupili i ispred predsedništva Srbije tokom konferencije Aleksandra Vučića, i dalje se ne stišava.

Hapšenja komentarišu apsolutno svi, a vodi se i oštra polemika o tome da li su uhapšeni mladići trebali da budu 30 dana u zatvoru kako je prvobitno rečeno, ili da budu pušteni, što se dogodilo nakon što je predsdnik Srbije izjavio da će u skladu sa zakonom, abolirati one protiv kojih se vodi krivični postupak.

Od komentarisanja nije se uzdržao ni Vladmir Đukanović, poslanik SNS, ali ni simpatizeri vladajuće stranke.

Naime, Đukanovi je u emsiji Dobro jutro sa Đukom, sa jednom članicom Srpske napredne stranke komentarisao puštanje uhapšenih demonstranata.

On je naveo da je tužilac mogao da privede demonstrante odmah nakon snimka koji je objavljen, ali da to nije uradio, to jest da se nije ni oglasio. Takođe je naveo da je njegovo mišljenje da je deo pravosuđa učestvovao u hapšenju demonstranata.

"Pravosuđe je svesno osudilo klince od 18 godina, davali im ekspresno 30 dana, a nikog od organizatora nisu pozvali na odgovornost i to su svesno radili ne bi li kivnost bila usmerena ka Vučiću", rekao je Đukanović.

Da li je Đukanović ovom rečenicom želeo da kaže da je opozicija tražila hapšenje demonstranata, da bi sebe sačuvala?

Pogledajte video, pa procenite sami.

Žena sa kojim je Đukanović diskutovao na ovu temu, i koaj je navela da je član SNS, više puta je rekla da su uhapšeni momci trebali da budu u zatvoru 30 dana.

Podsetimo, opozicija je tada pozvala Aleksandra Vučića da oslobodi uhapšene učesnike protesta i najavila da će, u suprotnom, organizovati mirne demonstracije i dežurstva ispred zgrade Predsedništva.

- Vučić ima zakonska i ustavna ovlašćenja da donese odluku o amnestiji za ove ljude, i da se oni vrate porodici i školi - rekao je Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju.

BONUS VIDEO: ONA JE PROTIV OSTAVKE DRAGOLJUBA SIMONOVIĆA! Kaže da je bio AKTIVAN i da mu je sve namešteno

(Espreoso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.