JAVI NAM SE IZ EGZILA, DOK VAS SVE NE POHAPSIMO! Đukanovića gledalac sahranio u emisiji, a on se ZAHVALIO (VIDEO)
Đukanović se zbunio nakon uključenja jednog gospodina u njegovu emisiju, Foto: Printscreen / KCN TV

BAŠ GA JE UNIŠTIO

JAVI NAM SE IZ EGZILA, DOK VAS SVE NE POHAPSIMO! Đukanovića gledalac sahranio u emisiji, a on se ZAHVALIO (VIDEO)

Đukanović se zbunio nakon uključenja jednog gospodina u njegovu emisiju

Objavljeno:

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke, često se oglašava putem društvenih mreža, uglavnom Tvitera. Isto tako, Đukanović je često na meti surovih Tviteraša, a ovog puta video iz njegove emsije deli se na popularnoj društvenoj mreži, jer se sam izblamirao u istom.

S druge strane, slušaocu koji se uključio u Đukanovićevu emisiju, mnogi su uputili reči hvale.

Naime, čovek koji je pozvao Đukanovića počeo je sa njim da komentariše proteste koje predstavnici opozicije i njihovi simpatozeri najavljuju. Đukanović je reklo bi se, u prvi mah pomislio da osoba s druge strane veze o najvaljenim okupljanjima ima isto mišljenje kao on. Ali, usledio je hladan tuš.

Čovek je u jednom trenutku rekao da je putem interneta video različite ponude, te da misli "da će turska avio kompanija imati povoljne cene karata u jednom pravcu nakon 9. maja, a Đukanoviću poručio da se građanima javi iz egzila, jer će biti radi da ga čuju, dok ih negde ne pohapse sve".

A Đuka samo reče: "Hvala vama puno".

Pogledajte video:

Građani se ni ovog puta nisu suzdržavali od komentarisnaja, a najviše je bilo onih koji su se nasmejali na Đukanovićevu reakciju, odnosno zahvaljivanje.

"Ovaj međed nije znao šta da mu kaže osim hvala lepo. Hahaha", "Samo da vidim bizona kada ovaj njegov balon pukne", "Ućutao se ovaj, shvatio je ozbiljno situaciju", "Svakim jutrom iznova vaskrsava i umire", samo su neki od komentara na pomenuti video.

BONUS VIDEO: NASER ORIĆ ME JE HAPSIO, GIŠKA JE BIO SA MNOM! Vuk Drašković otkriva sve TAJNE 9. marta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.