TAKAV ČOVEK SE VIŠE NE RAĐA! Radmila je protiv ostavke Simonovića, TVRDI DA JE AKTIVAN, ALI I NEVIN (VIDEO)
Radmila je protiv ostavke Simonovića, Foto: Espreso.co.rs, Marina Lopičić

POSLUŠAJTE JE, obavezno!

TAKAV ČOVEK SE VIŠE NE RAĐA! Radmila je protiv ostavke Simonovića, TVRDI DA JE AKTIVAN, ALI I NEVIN (VIDEO)

Pitali smo je da li ostavku Dragoljuba Simonovića pozdravlja ili je protiv nje

Objavljeno: 15:31h
Milica Božinović

Skupština opštine Grocka danas je konstatovla ostavku dosadašnjeg predsednika te opštine Dragoljuba Simonovića, čime je zvanično prestala njegova funkcija.

On je ranije izjavio da ostavku podnosi zbog situacije u kojoj se nalazi, a sumnjiči se da je naložio paljenje kuće novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića. Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Simonovića i zatražilo kaznu od osam godina zatvora zbog podstrekivanja tri osobe da zapale imovinu Jovanovića 12. decembra prošle godine.

Danas su se ispred opštine okupili lideri opozicije i njihovi simpatizeri, koji su tražili da Simonović podnese ostavku. U isto vreme održan je i kontramiting, na kom su se okupile Simonovićeve pristalice. Tako nam je gospođa iz ovog drugog tabora, Radmila Milošević, otkrila zbog čega podržava Dragoljuba Simonovića.

Pitali smo je šta misli o ostavci gospodina Simonovića.

- Da vam kažem, ne bih mogla da kažem ništa tako značajno.

Zamoili li smo je i da nam kaže, da li ostavku pozdravlja ili je protiv nje.

- Ja sam protiv, iz razloga što je bio aktivan i prema opštini i prema građanima. Svojom aktivnošću je dosta doprineo da se ovde odrade neke stvari u opštini.

Na pitanje šta misli o tome što je Simonović optužen da je organizovao paljenje kuće gospodina Milana Jovanovića, ona kaže:

- Ja lično, Radmila Milošević, mislim da je to neka nameštaljka. Mislim da on nije takav čovek. Radio je za opštinu, sarađivao sa svima, bio je omiljen među građanima. Sad kad bi bili izbori, opet bi svi za njega glasali. Njegov odlazak znači da će Srpska napredna stranka da padne, jer takav čovek kao Simonović se više ne rađa.

Njenu izjavu pogledajte ovde:

Više o ovoj temi pročitajte ovde:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.