NOGO OBESIO SRĐANA DRAGOJEVIĆA: Bizarna scena na protestu opozicije (FOTO)
Bizarna scena na protestu opozicije, Foto: Printscreen/Twitter/Srdjan Dragojevic

smeju se

NOGO OBESIO SRĐANA DRAGOJEVIĆA: Bizarna scena na protestu opozicije (FOTO)

Nekadašnji član Dveri je poznatom reditelju uradio ovo

Objavljeno:

Među okupljenima na protestu "1 od 5 miliona", koji je danas još jednom održan u Beogradu, našli su se i Srđan Nogo, bivši član Dveri, kao i Srđan Dragojević, filmski reditelj koji od početka podržava proteste.

Njih dvojica su se slikali sa vešalima, i to tako što Nogo veša Dragojevića, dok se obojica smeju. Podsećamo, jedan od mladića koji je nosio vešala na jednom od prethodnih protesta uhapšen je, pa potom pušten. Upravo Nogo mu je tada dao vešala.

Ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu posle 18 časova počeo je protest "Jedan od pet miliona" protiv aktuelne vlasti, na kom se obratio publicista Vladimir Dimitrijević, posle čega su okupljeni pošli u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama.

Za večeras je najavljena blokada Radio televizije Srbije na sat vremena. Kako su organizatori saopštili to je "blokada upozorenja" i održava se pod parolom "Dosta smo mi gledali vas, sada ćete vi nas".

Pravac protestne šetnje je bio plato ispred Filozofskog fakulteta – Uzun Mirkova – Kolarčeva – Terazije – Kralja Milana – Kneza Miloša – Takovska.

Prvi protest protiv nasilja pod nazivom "Stop krvavim košuljama" održan je u Kruševcu 30. novembra 2018. zbog napada na jednog od osnivača Saveza za Srbiju, lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i još dvojicu aktivista u tom gradu.

Od 8. decembra protesti se organizuju svake subote u Beogradu, a zahtevi su dopunjavani.

BONUS VIDEO: NASER ORIĆ ME JE HAPSIO, GIŠKA JE BIO SA MNOM! Vuk Drašković otkriva sve TAJNE 9. marta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.