DVERI: Ne znamo šta Čankov LSV i Čedin LDP traže na protestima!
nenad čanak i Milojko Pantić, Foto: Marina Lopičić, Beta/Saša Đorđević

imaju stav

DVERI: Ne znamo šta Čankov LSV i Čedin LDP traže na protestima!

"Posebno nas zabrinjava najava Nenada Čanka da će Ligaši iz cele Vojvodine organizovano doći u petak u Novi Sad da naprave provokaciju sa i probaju da podele i unište narodne proteste protiv vlasti u ovom gradu"

Objavljeno:

Srpski pokret Dveri oglasio se saopštenjem, u kome ističu da im nije jasno zbog čega Lider Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i Milojko Pantić, član Liberalno demokratske partije pojavljuju na protestima protiv aktuelne vlasti, kada sarađuju sa Vučićem i podržavaju separatizam u Vojvodini i na KiM.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne znamo šta Nenad Čanak (LSV) i Milojko Pantić (LDP) traže na protestima protiv Vučićeve vlasti kada sarađuju sa Vučićem i podržavaju separatizam u Vojvodini i na KiM. Jedno je biti protiv vlasti, a drugo raditi protiv svoje države. Jedno je sloboda govora, a drugo pljuvanje po svome narodu i njegovoj istoriji. Za njih je mnogo prirodnije da sede u Narodnoj skupštini kao lažna opozicija zajedno sa Vojislavom Šešeljom. Sigurni smo, bez obzira na sva naša ideološka razmimoilaženja, da među članovima LSV i LDP ima časnih ljudi i istinskih opozicionara, ali ne možemo da razumemo šta rade u društvu sa Nenadom Čankom i Čedomirom Jovanovićem koji otvoreno sarađuju sa Vučićem.

Posebno nas zabrinjava najava Nenada Čanka da će Ligaši iz cele Vojvodine organizovano doći u petak u Novi Sad da naprave provokaciju sa i probaju da podele i unište narodne proteste protiv vlasti u ovom gradu. Protesti „1 od 5 milionaˮ u Novom Sadu su kao i u svih drugih 80 gradova Srbije protesti protiv republičke vlasti SNS, ali i protiv lokalne gradske vlasti u kojoj sede SNS i LSV, pa ne znamo šta onda Čanak traži i hoće na ovim protestima sem da napravi provokaciju i incident.

Pozivamo sve građane Novog Sada da ne nasednu na ovu provokaciju starog političkog prevaranta i provokatora, a danas vernog sluge Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti."

BONUS VIDEO: Kako Sergej Trifunović vidi rešenje problema Kosova? (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.