ONO KAD KRLE I JELENA MILIĆ DUVAJU U ISTU TIKVU: O opoziciji imaju isti stav, to su za njih POLITIČKI IMBECILI!
Nebojša Krtsić i Jelena Milić, Foto: Printscreen / Twiter

SAGLASNI

ONO KAD KRLE I JELENA MILIĆ DUVAJU U ISTU TIKVU: O opoziciji imaju isti stav, to su za njih POLITIČKI IMBECILI!

Politički istomišljenici o opoziciji i poziciji

Objavljeno:

U sinoćnoj emisiji "Ćirilica" pod nazivom „Borba do poslednjeg Srbina na Kosovu“ bilo je reči o protestima u Srbiji i vrednostima i ponašanju srpske opozicije.

Predstavnika opozicije u studiju nije bilo, a gosti su bili srpski je političar Dalibor Jevtić, ministar za zajednice i povratak i zamenik predsednika Vlade u Vladi Kosova, Petar Petković, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije i Nebojša Krstić, stručnjak za marketing.

Sagovornici su bili saglasni da srpska opozicija nije „ni normalna, ni pristojna, ni proevropska“, oni „ne gledaju Kosovo kao maligni problem, već kao mogućnost da profitiraju“ i „politički su imbecili“.

Jedno pored drugog sedeli su Krle i Jelena, a neretko su dobacivali „tako je“ i „apsolutno“, "naravno" puni razumevanja za tešku pregovaračku poziciju predsednika Vučića.

Jelena je objasnila da sve što radi opozicija ne znači automatski da je sve super, na šta je Krle dobacivao rečima "pa, naravno" :

- I ja imam par kritika na račun ove vlasti, ali ima i mnogo stvari protiv vlasti, a koje su mnogo opasnije" rekla je direktorka kancelarije za Kosovo , dok je Krle govorio "tako je , tako" i time pokazao da deli mišljenje sa Jelenom MIlić o tome da su i vlast i opozicija nesavršene.

Korisnicima društvene mreže Tviter na kom je Krle veoma aktivan je njihovo "duvanje u istu tikvu" bilo simpatično, pa su se zapitali da li su se na kraju njih dvoje smuvali:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.