KAKVE MAPE, KAKVE TAČKE, MI NI NE PRIČAMO S ALBANCIMA: Vučić oštro demantovao prištinske i nemačke medije
Aleksandar Vučić, Foto: Milan Obradović

DEMANT

KAKVE MAPE, KAKVE TAČKE, MI NI NE PRIČAMO S ALBANCIMA: Vučić oštro demantovao prištinske i nemačke medije

"Što je babi milo, to joj se i snilo", odgovorio je predsednik Srbije novinarima na pitanje o navodnom planu koji sadrži 17 tačaka i tiče se promene granica

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije nemačkih i prištinskih medija o nekakvim, navodno usaglašenim planovima, za rešenje kosovskog pitanja, pa i onih o kojima su pisali nemački, ali i mediji u Prištini.

"Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka", rekao je Vučić. "Što je babi milo, to joj se i snilo", odgovorio je predsednik Srbije novinarima na pitanje o navodnom planu koji sadrži 17 tačaka i tiče se promene granica. Oni koji to tvrde, dodao je, žele da iscepaju Srbiju na 17 delova.

„Ne mogu svaki dan da odgovaram na njihove izjave i tvrdnje. To mi uzima mnogo energije. Ne razgovaramo sa njima, jer su uveli takse. Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka“, poručio je on. ''Mora da su to pisali Hašim Tači i Ramuš Haradinaj šta im je palo napamet. Neka škola bila“, konstatovao je on.

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.