O OVOME SVI ĆUTE: NATO je najveće zločine počinio PREMA ALBANCIMA! Radili su im svašta, DOLAZE U BG NA LEČENJE!
Ilustracija, Foto: Printscreen

IRONIJA

O OVOME SVI ĆUTE: NATO je najveće zločine počinio PREMA ALBANCIMA! Radili su im svašta, DOLAZE U BG NA LEČENJE!

NATO je 1999. bombardovao kolone albanskih civila koji su želeli da se vrate u svoja sela

Objavljeno:

NATO je tokom agresije na SRJ 1999. godine najviše osiromašenog uranijuma izručio na teritoriju u kome žive većinom Albanci na Kosovu i Metohiji, podsetio je Član upravnog odbora udruženja Sloboda Uroš Šuvaković.

Šuvaković je na TV Hepi govorio o pismu koje je pre smrti Slobodan Milošević uputio Sergeju Lavrovu, pregovorima koji su vođeni pre NATO agresije i ubistvima Srba u Hagu. On je posebno ukazao na brojne NATO zločine protiv Albanaca o kojima niko na Kosovu i Metohije ne sme da govori.

– Albanci su NATO-u trebali kao pešadija ali im nisu potrebni u miru – objasnio je Šuvaković i istakao da i srpski lekari znaju za katastrofalne posledice po Albance NATO bombardovanja jer veliki broj njih dolazi u Beograd da se leči.

Šuvaković je podsetio i da je NATO 1999. bombardovao kolone albanskih civila koji su želeli da se vrate u svoja sela, navodeći primer civila iz Koriše.

– Kolona iz Koriše se vraćala u svoje selo, a oni su ih bombardovali da bi ih opomenuli da se ne vraćaju jer time pokazuju postoji red na Kosovu, a njima je trebalo da pokažu nered – objasnio je Šuvaković.

Bonus video

U HRVATSKOJ ORKANSKA BURA, NAJJAČA U 21. VEKU: Udari vetra do 176 km/h! Stabla padala kao šibice, kontejneri leteli po putu, mnogo je oštećenih vozila!

(Espreso.co.rs/ Pravda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.