​Džaba se divio i mentalno i fizički! Babić ispaljen, nije na izbornoj listi

Nada postoji

​Džaba se divio i mentalno i fizički! Babić ispaljen, nije na izbornoj listi

Na pitanje da li tačno da se nije našao na listi kandidata, Babić je kratko rekao „izborna lista se tek ustanovljuje"
Objavljeno: 23:06h

U vrhu Srpske napredne stranke dešavaju se prilični kadrovski obrti kada je reč o formiranju liste kandidata za poslanike za Skupštinu Srbije, a najveće iznenađenje je izostanak sa liste Zorana Babića. Kako Danas saznaje u obaveštenim krugovima, Babić, koji je sadašnji šef poslaničke grupe, nije se našao na listi kandidata. 10 svinjarija zbog kojih nam neće biti žao što će Skupština biti raspuštena! (FOTO) (VIDEO)

Jelena Vučetić
Na pitanje da li je to tačno, Babić je za Danas kratko rekao „izborna lista se tek ustanovljuje“. Takođe, prema saznanjima Danasa, na listi se nije našla ni predsednica parlamenta Maja Gojković, ali je ubačena u poslednjem trenutku, uoči sednice Predsedništva SNS, na kojoj je lista razmatrana. Kao što je dosad poznato, na listi SNS naći će se i kandidati SDPS Rasima Ljajića, PUPS Milana Krkobabića, Nove Srbije Velimira Ilića, verovatno Pokret socijalista Aleksandra Vulina, zatim Dragomir Karić i Milanka Karić iz Pokreta snaga Srbije, a juče je objavljena i odluka da ovoj listi pristupa i SNP Nenada Popovića. Miri Istok i Zapad: Evropejac Vučić pozvao rusofila Nenada Popovića u Vladu, ovaj to prihvatio!
Aleksandar Levajković
Predsedništvo SNP jednoglasno je usvojilo odluku da na predstojećim parlamentarnim izborima nastupi na zajedničkoj listi sa SNS, saopšteno je iz SNP juče. Cilj SNP je da posle izbora, kroz institucije sistema, doprinese razvoju najboljih političkih, ekonomskih, vojnih i svih drugih odnosa sa Rusijom, dodaje se u saopštenju. (Espreso.co.rs / Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.