ISPLIVAO SNIMAK O UDESU I  ZORANU BABIĆU: Sad je konačno jasno DA LI JE ON VOZIO ŠKODU! (VIDEO)
U nesreći koja se dogodila 31. januara poginula je Stanka Gligorijević (52), direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen, Foto: Prinstcreen

konačno

ISPLIVAO SNIMAK O UDESU I ZORANU BABIĆU: Sad je konačno jasno DA LI JE ON VOZIO ŠKODU! (VIDEO)

Ovo je prava istina!

Objavljeno: 16:58h

U nesreći koja se dogodila 31. januara ove godine na naplatnoj rampi Doljevac, na autoputu Niš-Leskovac, poginula je Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, dok je direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen.

Pojavili su se snimci sa mesta nesreće na kojima se vide okolnosti udesa - snimak neposredno pre i nakon nesreće. Na snimcima se vidi i da je direktor Koridora Srbije Zoran Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S, koji je i uhapšen nakon udesa.

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se direktor Koridora Srbije Zorana Babić u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog. Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.