ŠEŠELJ SE 5 SATI KRIO U MAGACINU DA BI ULOVIO PUTINA! Lider radikala OTKRIO kako je uspeo da vidi VELIKOG VLADIMIRA
Vojislav Šešelj krio se u magacinu pet sati kako bi se sreo sa Putinom!, Foto: Beta

neverovatno

ŠEŠELJ SE 5 SATI KRIO U MAGACINU DA BI ULOVIO PUTINA! Lider radikala OTKRIO kako je uspeo da vidi VELIKOG VLADIMIRA

Komentarišući optužbe kako je izmislio susret sa Putinom, Šešelj kaže da je danima smišljao plan kako da upozna ruskog predsednika i da je na kraju u tome i uspeo

Objavljeno:

Lider SRS Vojislav Šešelj upoznao se i rukovao, van svih protokola, sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u četvrtak u kripti Hrama Svetog Save. To definitivno dokazuju fotografije koje su se pojavile u medijima.

Komentarišući optužbe kako je izmislio susret sa Putinom, Šešelj kaže da je danima smišljao plan kako da upozna ruskog predsednika i da je na kraju u tome i uspeo.

"U kriptu hrama stigao sam pet sati ranije i uspeo sam da se sakrijem u sporednoj magacinskoj prostoriji gde se nalaze uređaji za održavanje ventilacije. Sedeo sam na drvenoj stolici i usled velike vrućine sam dehidrirao, usta se osušila, promukao sam... Nisam mogao da izađem napolje jer je bilo mnogo naše policije, BIA, SAJ, ali i ruskih bezbednjaka. Tek kad su predsednici obavili posao u kripti, pojavio sam se iznenada kao duh. Svi su bili zaprepašćeni" , priča Šešelj, dodajući da ga je Putin odmah prepoznao.

"Kad je Putin počeo da se srdačno smeje i pružio mi ruku, atmosfera se otkravila. Predstavio sam se, a on je odmah rekao da zna sve o meni. Istakao je da zna za moj boravak u Hagu" , prenosi Šešelj.

BONUS VIDEO:

NIŠLIJA TRAŽIO ŽENU PREKO OGLASA: Sad dobija preteće poruke da će mu ubiti sina i iseći ga na komade (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.