PUTIN BLOKIRAO SRBIJU - SRPSKI MINISTRI U STAVU MIRNO! Vlada je zbog ŠEFA KREMLJA donela začuđujuću odluku
Dolazak Vladimira Putina u Srbiju pomera održavanje sednice Vlade Srbije, Foto: beta slobodan miljevic, ap

ESPRESO OTKRIVA!

PUTIN BLOKIRAO SRBIJU - SRPSKI MINISTRI U STAVU MIRNO! Vlada je zbog ŠEFA KREMLJA donela začuđujuću odluku

Ovo do sada nije bio slučaj...

Objavljeno:

Dolazak predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina u Beograd velika je stvar za Srbiju, a to najbolje svedoči da je ova poseta pomerila i održavanje sednice Vlade Srbije.

Kako Espreso.co.rs saznaje sednica Vlade Srbije koja se tradicionalno održava četvrtkom zbog dolaska ruskog predsednika pomerena je za sredu.

- Putin dolazi u četvrtak, a to je veliki dan za Srbiju. Predsednika Rusije u Palati Srbija dočekaće pored predsednika Aleksandra Vučića i svi članovi kabineta Ane Brnabić i zbog toga je sednica morala da bude pomerena - kaže nam naš izvor iz Nemanjine 11.

Prema njegovim rečima srpski ministri su dobili nalog da otkažu sve svoje obaveze za sredu i četvrtak kako bi bili maksimalno spremni za dolazak šefa Kremlja.

Podsetimo mere bezbednosti prilikom dolaska predsednika Rusije biće podignute na najviši nivo, a preko 7.000 policajaca toga dana biće na ulicama glavnog grada Srbije.

Kako je Espreso.co.rs pričao na trpezi pred Putina biće izneđšena srpska jela i najkvalitetnija vina iz Srbije, kao i posebno spremljen smuđ koga šef Kremlja obožava.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će prilikom susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom uručiti ikonu kao poklon Srbiješefu Kremlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.