ĐILAS JE POKUŠAO DA ISPADNE DUHOVIT! Nikodijević odgovorio na napade o ČIŠĆENJU GAZELE od snega
Nikodijević je izjavio da dugujemo zahvanost svim ljudima koji rade u zimskoj službi, „Beograd putu”, „Gradskom zelenilu” „Čistoći” i „Beogradskim elektranama”, Foto: Dragana Udovičić

pamti i bolje dane

ĐILAS JE POKUŠAO DA ISPADNE DUHOVIT! Nikodijević odgovorio na napade o ČIŠĆENJU GAZELE od snega

Nikodijević je naglasio i da je sada na redu da se očiste ulice drugog prioriteta u roku od 48 sati

Objavljeno:

Nikola Nikodijević je u uključenju u Jutarnji program TV Prva, na komentare Dragana Đilasa da je most Gazela, koji čisti Republika, manje očišćen od drugih ulica u gradu koje čiste „Beograd put” i da skoro da „drugačiji sneg” pada na Gazeli, odgovorio da je Đilas pokušao da bude duhovit, ali da kada su ozbiljne situacije kao što je sada, nema mesta za neozbiljnim pošalicama.

– Pamtim pre deset godina kako je Beograd bio očišćen i da je auto-put bio zatvaran zbog snega kao i da su pozivali građane da dobrovoljno čiste sneg i da je bilo 11 hiljada prijavljenih koji su radili za dnevnicu jer gradske službe nisu mogle da očiste grad – podsetio je on i naglasio da ne bi trebalo da se pravimo da je sve bilo idealno kad je Đilas bio gradonačelnik.

On je naglasio da su sada glavne gradske saobraćajnice i most Gazela očišćeni i prohodni i da se na tome mnogo radi i da sistem funkcioniše.

Nikodijević je naglasio i da je sada na redu da se očiste ulice drugog prioriteta u roku od 48 sati.

Očekujem da će do sutra popodne biti očišćene sve ulice drugog prioriteta. U gradu sve dobro funkcioniše i kada je u pitanju snabdevanje toplotnom energijom. Nema kvarova, sem jednom većeg kvara od pre tri dana koji je uspešno otklonjen – rekao je Nikodijević.

Generalno grad dobro funkcioniše, službe rade na kvalitetan način svoj posao, a od prestanka snega do jutros, do kretanja gradskog prevoza, očišćene su ulice prvog prioriteta, rekao je predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević u uključenju u jutarnji program Prve televizije. – Dugujemo zahvanost svim ljudima koji rade u zimskoj službi, „Beograd putu”, „Gradskom zelenilu” „Čistoći” i „Beogradskim elektranama”, jer zaista ulažu ogromne napore da bi se život u Beogradu nesmetano odvijao u ovim otežanim vremenskim okolnostima – rekao je Nikodijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.