SOCIJALISTI SURDULICE ODRŽALI NOVOGODIŠNJI KOKTEL: Prisustvovalo više od hiljadu građana!
Novica Tončev, Foto: Espreso.co.rs

proslava

SOCIJALISTI SURDULICE ODRŽALI NOVOGODIŠNJI KOKTEL: Prisustvovalo više od hiljadu građana!

Među njima poljoprivrednici, predstavnici seoskih i gradskih zajednica, radnici, privrednici, studenti, sportisti, prosvetni, zdravstveni i kulturni radnici, novinari

Objavljeno:

U prepunom holu Surduličkog kulturnog centra OO SPS Surdulica održan je tradicionalni novogodišnji koktel. Bilo je prisutno više od hiljadu građana sa teritorije opštine Surdilica. Među njima poljoprivrednici, predstavnici seoskih i gradskih zajednica, radnici, privrednici, studenti, sportisti, prosvetni, zdravstveni i kulturni radnici, novinari.

Proslava surduličkog SPS-a
Proslava surduličkog SPS-a foto: Espreso.co.rs

Predsednik OO SPS Surdulica, predsednik skupštine opštine i narodni poslanik Novica Tončev obratio se prisutnima poželevši im srećne novogodišnje i Božićne praznike:

-U ime našeg opštinskog odbora želim da vam se zahvalim što ste došli u ovolikom broju, i što ste svih ovih 11 godina bili uz nas. Sve što smo uradili vide građani i zbog toga nam i daju svoje glasove, i veruju nam svih ovih godina. Vrlo mi je drago što se nalazimo u ovom objektu koji smo počeli da renoviramo, a sami možete videti da su radovi pri kraju i da će za mesec dana Surdulički kulturni centar početi sa radom. Na ovaj način naša deca će moći da uživaju u bogatom kulturnom i zabavnom programu. Da ne dužimo sa pričom, i sami vidite šta i koliko radimo za našu Surdulicu, želim vam prijatno druženje i srećne novogodišnje i Božićne praznike.

Uz prigodni koktel, svim prisutnima mladi socijalisti iz Surdulice su podelili Novogodišnje pakete sa obeležjima SPS-a. Dobra muzika i veselo raspoloženje su još više doprineli veseloj atmosferi koja je prisutnima najavila dolazak Nove Godine.

BONUS VIDEO: Siniša Mali za Espreso otkriva koliko je Srbija blizu bankrota

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.