PRAZNIČNA AKCIJA ZA SVE LJUBITELJE TEHNIKE: Sjajne stvarčice do 1.500 dinara!
Praznična akcija će vas oduševiti, Foto: Profimedia

korisno i praktično

PRAZNIČNA AKCIJA ZA SVE LJUBITELJE TEHNIKE: Sjajne stvarčice do 1.500 dinara!

Ove fenomenalne stvarčice će vas oduševiti

Objavljeno: 16:21h

Zaljubljenik ste u tehniku? Imamo sjajne predloge za vas! Pogledajte fenomenalne stvarčice iz sveta tehnike, koje će zasigurno da vas oduševe svojom korisnošću i praktičnošću. Kvalitet, pristupačne cene i poslednji trend sve u jednom. Obradujte sebe ili neku vama dragu osobu u ovim prazničnim danima!

Bežična mašinica Rozia, će vas oduševiti svojim performansama. Njena cena je samo 1499 rsd, ( Volti: 220-240V, frekvencija: 50Hz, a napajanje: 5W ). U kompletu dobijate mašinicu, češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, češalj za mašinicu (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), kabl za punjenje i garanciju od 2 godine. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Rozia 2 in 1 Trimer za nos, uši i nastavak za trimovanje dlaka, praktična je ali i neophodna stvarčica, koja vam olakšava održavanje higijene i otklanjanje dlaka. Sada možete da ga poručite za svega 1.499 rsd OVDE ili putem telefona 011/4420-50 radnim danima. Ova mašinica održava se lako, dovoljno je da je posle korištenja operete vodom, jer je vodootporna.

foto: Promo

Kućno bežično zvono - Wireless prijatnog zvuka sada možete da poručite OVDE za samo 999 rsd ili na broj telefona 011/4420-50 radnim danima. Zvono radi i do 100 m od baze sa kvalitetnom baterijom, a ima i samolepljivu pozadinu.

foto: Promo

Lažna kamera sa crvenom led lampicom koja stalno treperei, kao da snima bez prekida najbolja je imitacija prave kamere sa infrared (infracrvenim) senzorom. Njen izgled identičan je izgledu prave kamere, kao i njena veličina. OVDE možete da je poručite za 999 rsd ili na broj telefona 011/4420-50 radnim danima.

foto: Promo

Lažna kamera vrlo je korisna stvarčica, a mnogo je jeftinija od prave. Njena cena je 1.499 rsd, a možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-50 radnim danima. Njena uloga je da spreči neke ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer ne postoji razlika između lažne i prave kamere. Laka je za instaliranje, nisu potrebni kablovi, a može da bude postavljena svugde.

foto: Promo

Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Objektivi/sočiva za telefon pomoći će vam da svojim mobilnim telefonom napravite fotografije nalik onim fotografisanim profesionalnim DSLR kompakt aparatima i vrhunskim objektivima! Objektivi/sočiva su kompatibilni za sve vrste Smart phone telefone, a možete ih koristiti za Ipad, Tablet, Laptop. Ovu korisnu stvar možete da naručite OVDE po ceni od 999 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Fisheye je sočivo/objektiv prilagodjen za sve tipove mobilnog telefona. Uz pomoć magneta se lako postavlja na vašu kameru i za tren oka dobijate širinu objektiva od 180 stepeni. Macro Lens sočivo – predvidjeno za uvećano slikanje macro sveta, malih slova, predmeta, životinja, insekata. U paketu dobijate i gumene zaštitne kapice, univerzalnu štipaljku za kačenje na mobilne, krpicu/torbicu.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da pogledate OVDE.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.