Pa šta čekaš? Vučić još 2011. poručivao: Kupim prnje ako za 6 meseci ne bude bolje!

Rekao, pa porekao

Pa šta čekaš? Vučić još 2011. poručivao: Kupim prnje ako za 6 meseci ne bude bolje!

Premijer je obećao odlazak s vlasti ako za šest meseci ne bude bolje. Dve godine kasnije, situacija je ista ili čak i gora, ali je on i dalje tu i ne namerava da ode
Objavljeno: 14:09h
Premijer Srbije Aleksandar Vučić uprkos obećanju iz 2011. godine da će "kupiti prnje" ako za šest meseci situacija u našoj zemlji ne bude bolja, ipak nije ispunio obećanje. Karleuša pitala Vučića dokle će Srbiji da krče creva. Njegov odgovor je patosirao! (VIDEO) gledaćemo ga i u narednom četvorodgodišnjem mandatu na istoj funkciji
Jadna kvota na Vučića: Kladionice tvrde da će SNS pobediti, ali od nas zavisi, zar ne? Ne kažem da izbori rešavaju sve i ne kažem da će teći med i mleko, ali tvrdim da će biti mnogo bolje.
u kolumni za Politiku ocenila je da je veoma teško slušati, a kamoli poverovati u obećanja Aleksandra Vučića 9 neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića, a ima ih još! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
Gde se desilo to „mnogo bolje”? U medijima? U parlamentu? U privredi? Da nije, možda, unapređeno deljenje pravde? Ili bilo šta, za šta nisu potrebna nikakva ulaganja, već samo politička volja? Vi ste upropastili Srbiju Kupim prnje ako ne bude bolje!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.