Faktor plus: Naprednjaci blizu 50% podrške, u Skupštinu ulaze još SPS, DS, radikali, desničari i Tadić sa Čedom

Ko prelazi cenzus

Faktor plus: Naprednjaci blizu 50% podrške, u Skupštinu ulaze još SPS, DS, radikali, desničari i Tadić sa Čedom

Prema istraživanju "Faktor plusa" Srpska napredna stranka ima 49,5 posto podrške građana, na drugom mestu je SPS sa 10,6 odsto, na trećem mestu se nalazi DS sa 6,8 odsto
Objavljeno: 17:08h

Da se izbori održavaju ove nedelje Srpska napredna stranka bi imala 49,5 posto podrške građana, na drugom mestu bio bi SPS sa 10,6 odsto, dok bi treći bio DS sa 6,8 odsto, pokazuje istraživanje "Faktor plusa". Osniva Osuđeničku stranku: Joca Amsterdam planira napad na Skupštinu! Cenzus bi prešli i radikali (6 odsto), DSS-Dveri (5,6 odsto) i SDS-LDP-LSV (5,2 odsto).

Faktor plus
Prema tom istraživanju pretpostavljeno je da SPS izlazi sam na izbore. Njegovi aktuelni koalicioni partneri PUPS i Jedinstvena Srbija imaju 3,3, odnosno 1,4 odsto podrške. Pokret "Dosta je bilo" ima 2,3 odsto, a manjine četiri odsto. Dok koalicija "Rodoljupci (Dragan Todorović-Aleksandar Đurđev-Vladan Glišić) ima svega 0,8 odsto. Prema tom istraživanju na izbore bi izašlo 53 odsto građana ukoliko bi bili održani u nedelju.
Faktor plus
Najviše ispitanika odobrava šta radi i govori premijer i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić, čak 57 odsto, a najgore se kotira lider DS Bojan Pajtić sa devet odsto.
Faktor plus
U anketi "Faktor plusa" učestvovalo je 1.150 ispitanika. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.