LIČNO ĆU SE RADOVATI KAD ĐILAS UMRE OD RAKA KAO PAS! Čovek preti opozicionim liderima i priziva njihovu smrt, a niko ne reaguje! (FOTO)
Foto: Facebook / Vlajković Aleksandar Aca / Dado Đilas

JEZIVO!

LIČNO ĆU SE RADOVATI KAD ĐILAS UMRE OD RAKA KAO PAS! Čovek preti opozicionim liderima i priziva njihovu smrt, a niko ne reaguje! (FOTO)

Zbog ovih objava, društvene mreže gore

Objavljeno:

Društvenim mrežama počele se da kruže objave izvesnog Aleksandra Vlajkovića, čiji su profili "obijeni" bojama Srpske napredne stranke.

Naime, Aleksandar, okoreli naprednjak, više puta do sad je na svom Fejsbuk profilu podelio objave i te kako uznemirujućeg sadržaja. On u svojim statusima, verovali ili ne, želi opozicionim liderima da obole od raka!

U poslednjem postu "posvećenom" Draganu Đilasu, Vlajković je napisao da će "Đilas umreti kao pas kada ga izujeda rak."

Tu se nije zaustavio, pa je napisao i da će se lično radovati kada Đilas bude preminuo.

Vlajkovićeva meta nije bio samo Dragan Đilas. Obrušio se i na lidera Dveri Boška Obradovića, ali i na Vuka Jeremića, Borka Stefanovića, Milana Stamotovića, Janka Veselinovića i druge.

U svojoj skandaloznoj objavi napisao je da će ovi opozicioni lider dobiti rak i da za tu bolest nema leka, a on je čini se, u ovim ogavnim statusima pronašao svoju satisfakciju.

Na njegove objave tviteraši nisu ostali ravnodušni, te su pomenuti statusi brzinom svetlosti počeli da se šire popularnim društvenim mrežama.

Na kraju, nije bitno da li Aleksnadar i osobe poput njega, zaista misle ovakve gadosti, ali rađa se veliki problem kada shvatite da je neko u stanju da ovakve gnusne stvari uopšte poželi drugima i to javno!

Da li smo kao društvo potpuno pali u ambis, kada ljudi jedni drugima žele sve najgore?

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.