LJUDI, VI NISTE NORMALNI! Đilas dobio ponudu kakvu nije nikad u životu!
Foto: Beta / Miloš Miškov

TO SE ZOVE POSAO

LJUDI, VI NISTE NORMALNI! Đilas dobio ponudu kakvu nije nikad u životu!

Da li je realno?

Objavljeno:

Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, na svom Tviter profilu objavio je "ponudu" i "reklamu" koju je dobio od direktora prodaje "Beograd na vodi d.o.o". Fotografija "pisma" ispraćena je komentarom "Ovi stvarno nisu normalni".

Cilj ovog "pisma", kako je u njemu samom naznačeno, je da Draganu Đilasu predstave "ekskluzivnu ponudu stanova u BW Aurora - sedmoj stambenoj zgradi" Beograda na vodi. Naznačeno je i kako je pretprodaja zakazana za 24. avgust 2018. godine, te da na taj dan može da očekuje "atraktivne cene koje važe tokom ovog prodajnog dana".

Pred kraj "ponude" koju su iz Beograda na vodi uputili Draganu Đilasu, stoji i kako su raspoloženi da mu lično predstave sve mogućnosti ovog "jedinstvenog projekta".

Ispod ovog posta, svoje mesto našli su i različiti komentari:

Samo jedan od njih bio je "Mozda su citali Vas intervju, gospodine Dragane? Svako ko procita ovaj intervju moze da zakljuci da ste zaintereovani i da ste potencijalni kupac, a jos kad uzmu u obzir da imate dosta para, vi ste prava potencijalna musterija."

Neki su bili ironični:

Neki nisu ni malo bili začuđeni ovom ponudom:

Bonus video:

Espreso intervju - Novica Tončev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.