MILOŠ I DSS SU OD MENE HTELI DA NAPRAVE KRPU! Zaratili Sanda i Jovanović. Isplivao sav prljav veš
Foto: Fonet/Fonet

na ratnoj nozi

MILOŠ I DSS SU OD MENE HTELI DA NAPRAVE KRPU! Zaratili Sanda i Jovanović. Isplivao sav prljav veš

Miloš Jovanović je komentarišući odluku rukovodstva te partije da isključi Sandu Rašković Ivić kazao da je ona sama odlučila da bude isključena

Objavljeno:

Sukob nekadašnjih stranačkih kolega i potencijalnih partnera u Savezu za Srbiju Dragana Đilasa juče je ponovo nastavljen.

Miloš Jovanović, predsednik DSS-a, izjavio je da se Sanda Rašković Ivić, nekadašnja predsednica te stranke i aktuelna potpredsednica Narodne stranke Vuka Jeremića, sama isključila iz DSS-a, a ona mu je uzvratila optužbom da je od nje pokušao da napravi krpu.

Miloš Jovanović je komentarišući odluku rukovodstva te partije da isključi Sandu Rašković Ivić kazao da je ona sama odlučila da bude isključena.

- Igralo se malo na tu žensku crtu, pa se malo igralo žrtve, medijski je druga strana to progurala na taj način - kazao je on u intervjuu za jedan dnevni list i dodao da je Rašković Ivić javno rekla da neće poslušati odluku Predsedništva da Đorđe Vukadinović bude isključen iz poslaničkog kluba DSS-a.

- Od kada sam predsednik stranke, nijedna lokalna koalicija sa SNS-om nije napravljena, a dok sam bio v. d., napravljena je samo u Kosjeriću. Svih 13 koalicija sa naprednjacima formirano je u njeno vreme. E sad, kako ona to okreće i izokreće... Neću da se bavim time - kazao je Jovanović i dodao da je Sanda Rašković Ivić htela da stranka podrži Vuka Jeremića na predsedničkim izborima, a da je veći deo stranke bio protiv.

S druge strane, Sanda Rašković Ivić tvrdi da su takvi kao što je Miloš Jovanović od nje pokušali da naprave krpu.

foto: Stefan Jokić

- Milošu Jovanoviću nije dosta što sam ga pre dve godine pozvala da se vrati u stranački život, pa mi se posle „zahvalio“ potpisivanjem pisma koje od mene pravi stranog plaćenika zato što sam se zalagala za zajedničkog kandidata opozicije i bila protiv koalicija sa SNS-om - rekla je ona za jedan portal i dodala da je to bilo pokazivanje mišića partijskih anonimusa, ali i ljudi poput Jovanovića koji prstom nisu mrdnuli u izbornoj kampanji.

- Od takvih zaista nisam mogla, niti htela da slušam besmislena naređenja, u stvari jalove pokušaje da od mene naprave krpu - poručila je, između ostalog, Sanda Rašković Ivić.

Bonus video:

Espreso intervju - Miloš Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.