REKAO MI JE DA JE ZAVRŠIO GEOGRAFIJU S PROSEKOM 10, DA MU JE ŽENA PROFESORKA MUZIKE KOJA JE SLEPA I DA NEMA POSAO: Đilas o čoveku kojeg je Šapčanka optužila za napad
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

PRVI PUT SU SE VIDELI

REKAO MI JE DA JE ZAVRŠIO GEOGRAFIJU S PROSEKOM 10, DA MU JE ŽENA PROFESORKA MUZIKE KOJA JE SLEPA I DA NEMA POSAO: Đilas o čoveku kojeg je Šapčanka optužila za napad

Đilas je rekao da nije zapamtio kako se čovek zove, ali da je priča koju mu je ispričao zaista poražavajuća

Objavljeno:

Kampanju Saveza za Srbiju koja je krenula juče iz Šapca, gde su lideri opozicije predstavili svoj program od 30 tačaka, takođe je obeležio incident, kada su okupljene pristalice Srpske napredne stranke dobacivale i vređale opoziciju.

Onda su se navodno desila i dva incidenta, kada je jedan čovek iz mase u žutoj majici udario Šapčanku Aleksandru Krstić, kao i jednog dedu. Za tog čoveka prvo je rečeno da je obezbeđenje lidera Dveri Boška Obradovića, a onda da je "Đilasov batinaš". Međutim, i Obradović i Đilas su to demantovali, a za Aleksandru Krstić ispostavilo se da je referent za odnose sa javnošću opštine Vladimirci, i potpredsednica OO SNS i organizatorka stranačkih događaja.

Dragan Đilas rekao je za "Espreso" da je čoveka video prvi put u životu, na tribini.

- Zapamtio sam ga jer je sedeo u prvom redu. Rekao je da je bio najbolji student Geografskog fakulteta sa prosekom 10 i da ima slepu suprugu, koja je profesorka muzike i koja ne može da dobije posao u školi u Vladimircima gde žive jer neće da uđe u SNS. Nisam zapamtio kako se čovek zove, ali je priča koju je izneo zaista poražavajuća. Za slepu profesorku posla u Vladimircima nema, ali za aktivistkinje SNS - a koji nas vređaju i izmišljaju da ih je neko udario itekako ima - rekao nam je Đilas.

Bonus video:

Espreso intervju - Slavica Đukić Dejanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.