ALEKSANDRA u suzama objašnjavala kako je PESNICOM UDARIO čovek koji čuva Boška Obradovića! Dveri tvrde da je NISU NI PIPNULI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ TV KCNZ

O ČEMU SE OVDE RADI?

ALEKSANDRA u suzama objašnjavala kako je PESNICOM UDARIO čovek koji čuva Boška Obradovića! Dveri tvrde da je NISU NI PIPNULI! (VIDEO)

Ko je žena koja tvrdi da je napadnuta sinoć u Šapcu?

Objavljeno: 09:44h

Opozicioni Savez za Srbiju sinoć je u šabačkom pozorištu predstavio 30 tačaka svog programa, uz poruku da je "neophodno realizovanje svih da bi Srbija postala normalna i uređena država".

Pre početka ovog skupa, ispred pozorišta u Šapcu, okupilo se oko, kako prenosi agencija Beta, tridesetak članova Srpske napredne stranke iz Šapca i okolnih mesta, koji su vređali osnivače Saveza za Srbiju.

Dragan Đilas je na svom Tviter nalogu naveo da je u pitanju ekipa SNS-ovaca s radnom obavezom da viču: "Šiptari, Šiptari, izdali ste Kosovo".

U određenim trenucima došlo je do, kako se navodi, fizičkog kontakta simpatizera opozicije i naprednjaka.

U tom koškanju izvesna Aleksandra Krstić požalila se da ju je udario telohranitelj Boška Obradovića.

- Ne znam ni kako se desilo, samo sam se odjednom našla na pločniku. Boško je naišao s ovim njegovima, a dečko u krem majici me je udario pesnicom - tvrdi Krstićeva.

Ona je u suzama dodala da joj je dečko koji ju je udario zakačio telefon koji je pao. Kako kaže, ne zna zbog čega je napadnuta.

Pogledajte snimak njene izjave:

NE PROPUSTITE

LOPOVI, LOPOVI, ŠIPTARI, ŠIPTARI: Teški incidenti u Šapcu pre skupa SAVEZA ZA SRBIJU! Pogledajte šta se sve dešavalo! (VIDEO)

S druge strane, Dveri demantuju da je Boško Obradović došao sa obezbeđenjem, samim tim i da je napada bilo.

- Piše se o navodnom napadu na Aleksandru Krstić. Snimci sve govore, jasno je da je niko iz okruženja predsenika Dveri nije ni pipnuo, a o tome da se radi o izrežiranom scenariju govori i činjenica da je dotična član SNS i da je iz Vladimirovaca, pa je jasno da nije slučajno došla ispred šabačkog pozorišta. Nakon svega ovog, niko nije našao za shodno da se zapita šta radi 15 SNS batinaša ispred tribine opozicije, da li je normalno takvo maltretiranje i guranje svih, a naročito žena koje su došle s liderima opozicije i da li ovo znači da opozicija nema pravo na delovanje i slobodu govora?

- Dodatno pitanje je i zašto su svi preneli vest o tome šta urla 15 SNS batinaša, a niko ne govori o tome da je sala pozorišta bila prepuna i da je preko 400 ljudi došlo da čuje šta ta opozicija ima da im kaže - kažu iz Dveri, koje pozivaju "sve normalne ljude u ovoj zemlji, bez obzira na političko opredeljenje i stranačku pripadnost da osude ovakvo ponašanje SNS".

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović rekao je da je Krstićeva potpredsednica OO SNS i organizatorka stranačkih događaja.

- Osoba koja je navodno udarena juče od strane “gorila iz opozicije” zove se Aleksandra Krstić, referent je za odnose sa javnošću opštine Vladimirci, inače potpredsednica OO SNS i organizatorka stranačkih dogadjaja - tvrdi Jovanović.

Bonus video:

Intervju Slavica Đukić Dejanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.