MAJA GOJKOVIĆ JE SAMA SEBI NAPRAVILA MODRICU! Boško Obradović teško optužio predsednicu Skupštine!
Foto: Printscreen

incident u skupštini

MAJA GOJKOVIĆ JE SAMA SEBI NAPRAVILA MODRICU! Boško Obradović teško optužio predsednicu Skupštine!

Lider Dveri je pitao zašto Gojković juče nije pokazala modricu na konferenciji za novinare

Objavljeno: 14:35h

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas da predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković "laže" da je dobila modrice od poslanika Dveri i ocenio je da ih je sama sebi nanela.

GURANJE, VIKA, CIČANJE, OZBILJAN SUKOB! Pogledajte šta se zaista desilo u kabinetu Maje Gojković! CEO SNIMAK SKANDALA U SKUPŠTINI! (EKSKLUZIVAN VIDEO)

INCIDENT U SKUPŠTINI! Boško Obradović pokušao da uđe kod Maje Gojković, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštni kazao da je Gojković sama juče rekla da nije bilo fizičkog obračuna, osim onog kada je ona navodno iz kabineta sama izbacila tri poslanika Dveri, što je po Obradoviću takođe laž. On tvrdi da Gojković "niko nije ni pipnuo", o čemu mogu da svedoče pripadnici obezbeđenja koji su tamo bili, a to se može videti i na snimku Dveri, na internetu. "Snimak ih je toliko zaboleo da je morala da se samopovredi da bi skrenula pažnju na drugi stranu. Snimak pokazuje da nismo imali fizičkog kontakta. Jedino je Mariju Janjušević gurala Maja Gojković iz kabineta i jedino nasilje je bilo prema Mariji Janjušević", istakao je Obradović. On je pitao i zašto Gojković juče nije pokazala modricu na konferenciji za novinare. "Zato što je nije bilo! Kako je danas sebi napravila to može ona da objasni", dodao je Obradović. On je ocenio da je Gojković posle razgovora s predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem pristala da bude "klovn i da izigrava ženu s modricom". "Noćas je u razgovoru sa Aleksandrom Vučićem i sa Željkom Mitrovićem izmišljena modrica kako bi se nastavila otužna predstava puna monstruoznih laži koja prevazilazi granice normalnog ponašanja. Ona je spremna da do te mere služi Aleksandra Vučića s obzirom da ima niz kriminalnih radnji dok je bila gradonačelnik Novog Sada", rekao je šef Dveri. Obradović je ponovo pozvao Aleksandar Vučića na "TV duel", i rekao da pristaje i na "dvoboj" na koji ga je pozvao ministar policije Nebojša Stefanović.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.