GURANJE, VIKA, CIČANJE, OZBILJAN SUKOB! Pogledajte šta se zaista desilo u kabinetu Maje Gojković! CEO SNIMAK SKANDALA U SKUPŠTINI! (EKSKLUZIVAN VIDEO)
Foto: Espreso

fajt samo takav

GURANJE, VIKA, CIČANJE, OZBILJAN SUKOB! Pogledajte šta se zaista desilo u kabinetu Maje Gojković! CEO SNIMAK SKANDALA U SKUPŠTINI! (EKSKLUZIVAN VIDEO)

Boško Obradović je pokušao da dobije odgovor zašto je isključen sa sednice

Objavljeno: 13:20h

Lider Dveri Boško Obradović danas je pokušao da zakuca na vrata predsednice parlamenta Maje Gojković, kako bi dobio odgovor zašto je udaljen sa sednice, s obzirom na to da s tri opomene, koliko je dobio, po Pravilniku, može samo da mu se oduzme reč, ali ne i da ga se udalji sa sednice.

INCIDENT U SKUPŠTINI! Boško Obradović pokušao da uđe kod Maje Gojković, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

MAJA GOJKOVIĆ JE NASRNULA NA MENE, A ONDA I ČLAN OBEZBEĐENJA: Marija Janjušević iz Dveri priča o INCIDENTU U SKUPŠTINI SRBIJE! (VIDEO)

MAJA GOJKOVIĆ FIZIČKI IZGURALA POSLANIKE DVERI IZ SKUPŠTINE: Ponosna sam na to! (VIDEO)

Međutim, po ulasku u kabinet Maje Gojković reagovalo je i obezbeđenje, ali i sama predsednica Skupštine, koja ih je, kako je rekla na konferenciji za novinare sama fizički izbacila napolje.

Pogledajte snimak iz kabineta Maje Gojković i šta se zapravo tamo događalo:

- Vi morate da ispoštujete, ovo je kabinet predsednice Parlamenta - govorio je jedan član obezbeđenja Bošku Obradoviću, koji ga je pitao da li je Skupština njegova.

- Je li ovo tvoja Skupština. Ko si ti - pitao je Obradović, dok se u pozadini čuje kako mu Gojkovićeva govori da ne bude nevaspitan.

- Obradoviću, nemojte biti nevaspitani, izađite napolje - govori Maja Gojković Obradoviću, dok sve vreme sedi za svojim stolom.

foto: Filip Plavčić

- Da li je sastanak u toku? Zašto lažu samo mi recite - pita Obradović, kojem je šef kabineta Maje Gojković rekao da je ona na sastanku, iako sve vreme sedi sama.

- Ja sam isključen 20 dana iz ove Skupštine zbog bahatosti ove ovde gospođe - govori lider Dveri, dok Gojkovićeva sve vreme ponavlja "izađite vas troje napolje, niste dobili termin"..

Obradović je sve vreme pokušavao da dobije dokument od predsednice Skupštine zašto je isključen, međutim, papir nije dobio.

Na kraju je jedan od članova obezbeđenja zgrabio telefon poslanice Dveri Marije Janjušević koja je snimala razgovor u kabinetu Maje Gojković, što se takođe vidi na snimku.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.