Stefanović: Najveća opozicija su nam jedna šminkerka i jedna glumica!

NA KOGA LI JE MISLIO?

Stefanović: Najveća opozicija su nam jedna šminkerka i jedna glumica!

- Najveću opoziciju glume jedna šminkerka i jedna glumica, kao i poneki propali skriboman, rekao je Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović
Objavljeno:

- Opozicija u Srbiji ima manu što je narod neće i da je neobično to što najveću opoziciju glume jedna šminkerka, jedna glumica i poneki propali skriboman, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u intervjuu "Nedeljniku". - Činjenica jeste da se naša nejaka opozicija preselila u nevladin sektor, shvativši da će teško pobediti Aleksandra Vučića na izborima. Na svim izborima pretili su da će glatko pobediti Srpsku naprednu stranku - a onda bi se dogodio njihov debakl. Imaju, dakle, samo jednu manu - neće ih narod. A kada su to shvatili - primenili su drugu taktiku, rekao je Stefanović.

Aleksandar Vučić
Upitan koga tretira kao najozbiljniju opoziciju, Stefanović je rekao da je njemu ponekad neobično što "najveću opoziciju glume jedna šminkerka i jedna glumica, kao i poneki propali skriboman", ali da je to legitimno pravo. - Oni misle da nama smeta to što oni pišu. Neka pišu šta hoće. Kao što smo imali priču da je u Obrenovcu plivalo 3.000 leševa. Ali gde su ti leševi? Bilo bi ljudski i čovečanski da su ljudi koji su to tada pisali izašli i rekli: pogrešili smo, a nisu se čak ni izvinili nego su prešli na sledeću laž - rekao je Stefanović. On je kazao da je legitimno rušiti neku vladu, ali kada se to radi po svaku cenu iznošenjem monstruoznih laži protiv svoje zemlje, to onda pokazuje da "nemate čak ni elementarno poštovanje prema građanima Srbije".
- Ta sloboda govora oličena u kriminalizaciji svakoga ko je blizak premijeru Vučiću, predstavlja potpuno izobličavanje prava na sopstveno mišljenje. A kada nekome kažete da ne može da iznosi laži, odmah uzvraćaju da je to ugrožavanje slobode govora i mišljenja - rekao je Stefanović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.