IMA PAMETNIJA POSLA? Ana Brnabić neće biti na Paradi ponosa!
Foto: Beta/Emil Vas

neverovatno

IMA PAMETNIJA POSLA? Ana Brnabić neće biti na Paradi ponosa!

Ana Brnabić, mandatarka za sastav nove vlade, neće u subotu, 24. juna, prisustvovati Paradi ponosa koja se održava u Beogradu, piše list "Danas"

Objavljeno:

Umesto Parade ponosa, Brnabićeva će prisustvovati, kako saznaje "Danas", jednoj drugoj važnoj akciji koja se održava u isto vreme, a njeno prisustvo će biti prilika da ta akcija dobije na vidljivosti.

U kabinetu mandatarke i ministarke državne uprave i lokalne samouprave Ane Brnabić kažu da će ona u subotu, 24. juna, posetiti Naučno-tehnološki park Zvezdara gde će prisustvovati finalnom takmičenju u programiranju mBot robota u okviru lige KODIRANJE, koja je deo akcije "Bitka za znanje".

foto: Zorana Jevtić

- Njeno prisustvo potvrđeno je pre nekoliko nedelja, jer je Ministarski savet za inovaciono preduzetništvo i informacione tehnologije i ceo tim Vlade, kroz rad Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, podržao ovu akciju i obezbedio deo obuka za nastavnike, saradnju sa školama i sredstva za kupovinu robota za čak 200 osnovnih škola u Srbiji. Na ovom takmičenju učestvuje 30 timova iz cele Srbije odnosno 120 đaka iz osnovnih škola koji su postigli najbolje rezultate u prethodnim fazama takmičenja - kažu u kabinetu Brnabić.

Nova funkcija, nova frizura: Ana Brnabić se ošišala! Kako vam se čini najnoviji modni poduhvat? (FOTO)

Dodaje se da je ona osim prisustva takmičenju učenika, otkazala sve druge aktivnosti jer priprema ekspoze za Narodnu skupštinu i da zato neće prisustvovati Prajdu koji je najavljen za subotu u isto vreme kada se održava takmičenje, piše "Danas".

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.