DIJAGNOZA MU JE DOŠLA DO POTPUNOG LUDILA, SVI NA ROBIJU ZBOG PRETNJI! Zoran Živković o pretnjama Aleksandaru Rodiću!
Foto: Filip Plavčić

komentar nakon šokantnih pretnji

DIJAGNOZA MU JE DOŠLA DO POTPUNOG LUDILA, SVI NA ROBIJU ZBOG PRETNJI! Zoran Živković o pretnjama Aleksandaru Rodiću!

Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića

Objavljeno:

Povodom pretnji smrću Aleksandru Rodiću oglasio se Zoran Živković, lider NS. On kaže da je Vučićevo političko ludilo dositglo maksimum.

- Mislim da je predsednik države potpuno podivljao. Dok je bio premijer njegova dijagnoza je bila za nijansu blaža, sada je došao do maksimuma politikog ludila. Preko glasila svojih kumova, podrepaša preti otvoreno ljudima. Javnost zna da ja nisam nikakav veliki prijatelj Kurira, nekada sam i cepao taj list, ali ovo što se danas radi sa vašim novinama prevazilazi najgore akcije sicilijanske mafije iz 30-tih godina i za to i predsednik i vlasnik tog lista i novinar koji je to radio treba da odu u zatvor na višegodišnju robiju - rekao je Živković.

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo! U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

PROFESORKA VODINELIĆ O NAJAVI UBISTVA VLASNIKA KURIRA: Ovo je pretnja Aleksandru Rodiću, NEK SE BORI ako treba i do Strazbura!

BOŽO PRELEVIĆ O NAJAVI UBISTVA ALEKSANDRA RODIĆA: Ovo je pretnja, a sezona lova na novinare traje dugo!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

foto: Kurir

"Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

foto: Kurir

Trovanje, ili saobraćajka

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje.

Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužiće Vučića..."

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju " ili saobraćajku ili neko trovanje".

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.