PROFESORKA VODINELIĆ O NAJAVI UBISTVA VLASNIKA KURIRA: Ovo je pretnja Aleksandru Rodiću, NEK SE BORI ako treba i do Strazbura!
Foto: Kurir

JAVNOST ZGROŽENA

PROFESORKA VODINELIĆ O NAJAVI UBISTVA VLASNIKA KURIRA: Ovo je pretnja Aleksandru Rodiću, NEK SE BORI ako treba i do Strazbura!

Jocić je rekao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju "ili saobraćajku ili neko trovanje".

Objavljeno: 21:21h

Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića.

Profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić konstatovala je da bi Rodić trebalo da se borim svim pravnim sredstvima

- Mislim da čovek u ovoj zemlji, bez obzira koliko je to obeshrabrujuće, treba da se bori pravnim sredstvima. Postoji neka praksa Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu dokle se neko može vređati iako je javna ličnost. Dakle, ovde je u pitanju pretnja upućena Rodiću. Da sam na njegovom mestu, ja bih tužila. Treba ići pravnim sredstvima do Strazbura - rekla je ona.

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo! U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

foto: Kurir

- Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže? - pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

foto: Kurir

Trovanje, ili saobraćajka

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje.

Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužiče Vučića..."

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju "ili saobraćajku ili neko trovanje".

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.