DOK JE POKUŠAVAO POŠTENO DA ZARADI NOVAC SVIREPO UBIJEN! Supruga ubijenog taksiste Ćire gost "Crne hronike" u 22h
Foto: Promo

najava emisije

DOK JE POKUŠAVAO POŠTENO DA ZARADI NOVAC SVIREPO UBIJEN! Supruga ubijenog taksiste Ćire gost "Crne hronike" u 22h

Viši sud u Beogradu na 30 godina zatvora osudio Miroslava Matića zbog ubistva taksiste Ćire Treneskog i sveštenika Miroslava Čvorovića 12. marta 2015. godine u Glogonjskom ritu

Objavljeno:

Večerašnja gošća emisije "Crna hronika" koja se emituje na Kurir televiziji od 22 časa je Lidija Treneski, supruga ubijenog taksiste Ćire Treneskog.

Viši sud u Beogradu na 30 godina zatvora osudio Miroslava Matića zbog ubistva taksiste Ćire Treneskog i sveštenika Miroslava Čvorovića 12. marta 2015. godine u Glogonjskom ritu.

Miroslav Matić je te noći u beogradskom naselju Kotež ušao u taksi Treneskog, koji ga je povezao u pravcu Padinske skele. U naselju Glogonjski rit obojica su napustili vozilo. Ubica je tada u taksistu ispalio više rafala iz vojničke automatske puške sa oko 1,5 metara udaljenosti. Dok je Trenerski ležao na leđima, Matić je prišao i ponovnim rafalom pucao mu u stomak. Iz taksija je uzeo novčanik žrtve, lična dokumenta i mobilni telefon. Matić je pobegao sa mesta zločina taksi vozilom, koje je zatim upalo u kanal. U tom trenutku, svojim autom naišao je sveštenik Čvorović i ponudio da mu pomogne. Međutim, pokušao je da se udalji kad je primetio pušku u Matićevim rukama. Ubica ga je upucao i bacio u kanal. Osuđeni Matić se branio pred sudom tezom da je takstita hteo da kupi pušku od njega i da je došlo do nesporazuma pa je plašeći se za svoj zivot rešio da ubije taksistu. Kada je pucao u taksistu naišao je još jedan čovek i plašeći se da je video ubistvo donosi odluku da ubije i njega. Bez obzira što je osuđen na 35 godina porodica ubijenog Ćire Treneskog nije zadovoljna.

O ovom tragičnom događaju i agoniji kroz koju je prošla porodica ubijenog Ćire Treneskog večeras će govoriti Lidija Treneski, supruga ubijenog taksiste, u emisiji "Crna hronika" od 22 časa na Kurir televiziji!

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.