VUČIĆ ĆE SUTRA RAZGOVARATI SA MARICOM MIHAJLOVIĆ: "Zahvaliću joj se, spasila je mnogo druge dece"
Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

OGLASIO SE PREDSEDNIK

VUČIĆ ĆE SUTRA RAZGOVARATI SA MARICOM MIHAJLOVIĆ: "Zahvaliću joj se, spasila je mnogo druge dece"

Ovaj ozbiljan problem privukao je pažnju ne samo građana već i nadležnih institucija

Objavljeno: 12:10h

Povodom slučaja smrti bebe i akušerskog nasilja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, o kojoj je progovorila Marica Mihajlović, oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Sutra ću da razgovaram sa Maricom Mihajlović i da joj se zahvalim, jer je spasila mnogo druge dece, a iako sam siguran da 99,9 posto onih koji rade sa majkama daju sve od sebe, uvek ima 0,01 odsto neodgovornih koji treba da shvate da će država da reaguje snažno, odgovorno, ozbiljno i da će takve majke uvek da imaju našu podršku, rekao je Vučić.

Marica Mihajlović
Marica Mihajlovićfoto: Facebook / Marica Mihajlović

Podsetimo, nakon ispovesti Marice Mihajlović i Jelene Ivković, koje su hrabro podelile svoja iskustva o akušerskom nasilju, javnost u Srbiji sada sve više postavlja pitanja o stanju u porođajnim salama. Ovaj ozbiljan problem privukao je pažnju ne samo građana već i nadležnih institucija, a broj optužbi za neprimereno ponašanje medicinskog osoblja u porođajnim salama beleži zabrinjavajući porast.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso / Telegraf / I.A/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.