ULAŽEMO U ANTITERORISTIČKE JEDINICE, to je priortitet! Stefanović se oglasio i objasnio šta nas čeka!
Foto: Fonet

zašto baš ovo

ULAŽEMO U ANTITERORISTIČKE JEDINICE, to je priortitet! Stefanović se oglasio i objasnio šta nas čeka!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će MUP nastaviti da ulaže u opremanje i modernizaciju Specijalne antiterorističke jedinice i da je ista spremna da odgovori na sve bezbednosne izazove
Objavljeno:

Stefanović je u bazi Specijalne antiterorističke jedinice obišao novoizgrađenu zgradu i istakao da će MUP nastaviti da ulaže u opremu, naoružanje, tehniku i sve što je potrebno da bi jedinica držala korak sa savremenim tehnologijama.

foto: Fonet

On je kazao da će nova zgrada služiti za smeštaj stotinu pripadnika te jednice, koji se bave jednim od najtežih zadataka, rizikuju i žrtvuju živote za mir i bezbednost građana, preneo je MUP.

foto: Fonet

Ministar policije naveo je da Specijalna antiteroristička jedinica nastavlja proces uvežbavanja i treninge koji obuhvataju redovne zadatke, ali i primenu novih metoda.

- Imamo jedinicu koja je dobro uvežbana i opremljena i koja je spremna da snažno i silovito odgovori na bilo koji bezbednosni izazov i garantuje bezbednost građanima Srbije - rekao je Stefanović i dodao da će modernizacija omogućiti podizanje nivoa kapaciteta za obuku svih policajaca.

foto: Mup

Zahvalio je donatorima na pomoći u izgradnji novog objekta za potrebe SAJ-a, istakavši da je njihova pomoć bila od značaja za rešavanje vitalnih problema vezanih za funkcionisanje te jedinice.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.