Vulin: Mnogima smeta što nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

odlučan!

Vulin: Mnogima smeta što nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji! (FOTO)

Ministar Aleksandar Vulin apelovao je na srpske medije budu kritični kada prenose informacije iz hrvatskih medija, konstatujući da je cilj pisanja o postojanju S-300 u Hrvatskoj da se ugled Rusije i dobri odnosi izmedju Rusije i Srbije umanje i naruše
Objavljeno:

Prema njegovim rečima, mnogo je onih kojima smeta pozicija Srbije po kojoj smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji i nehe ih uvesti.

NIJE RIK IZABRAO PREDSEDNIKA, VEĆ GRAĐANI! A što se ostalih tiče - Tako mali Đokica zamišlja politiku! Vučić progovorio o opoziciji!

''To što je pisano u hrvatskim medijima nije pisano zbog hrvatskog, već zbog srpskog javnog mnjenja. Pisano je zbog potrebe da se visok ugled Rusije u našem javnom mnjenju i dobri odnosi između Rusije i Srbije umanje i naruše'', rekao je Vulin.

Kako kaže, laž da S-300 postoji u Hrvatskoj bila je publikovana već nekoliko puta tokom nekoliko proteklih godina i sada se ponavlja.

foto: Stefan Jokić

''Zanimljivo je da se ponavlja od istih onih medija koji smatraju da u ovoj zemlji ništa ne valja, da se u ovoj zemlji kradu izbori, da treba protestovati protiv izborne volje građana... od istih onih medija koji smatraju da Aleksandra Vučića treba smeniti bez izbora'', rekao je Vulin.

On je pozvao sve domaće medije da budu vrlo kritični kada prenose informacije iz hrvatskih medija jer se ne plasiraju takve informacije slučajno.

''Ne radi se to slučajno. Ne plasiraju se takve informacije slučajno i molim ih da vode računa o tome. Mnogo je onih kojima smeta pozicija Srbije po kojoj smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji i nehe ih uvesti'', rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, cilj onoga što pišu hrvatski mediji je, osim da posvađaju Srbiju i Rusiju i da ubede naše građane da Rusija nije naš prijatelj, i da da nas ubede da nije Oluja nastala zbog zločinaca i tako što su Ustaše proterivale Srbe već da je nastala tako što su Rusi isporučili oružje Hrvatskoj.

Kako kaže, to nije istina i zato moramo da budemo vrlo pažljivi kada takve stvari prenosimo u naše medije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.