UBACUJ JOŠ, DA VUČIĆ IMA 90%: Pojavio se snimak ubacivanja listića sa zaokruženim brojem 6, MUP najavio istragu (VIDEO)
Foto: Printscreen

Samo snimaj!

UBACUJ JOŠ, DA VUČIĆ IMA 90%: Pojavio se snimak ubacivanja listića sa zaokruženim brojem 6, MUP najavio istragu (VIDEO)

Povodom ovog snimka, ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu
Objavljeno: 22:50h

Na Tviteru verovatno najšerovaniji video jeste onaj koji je osvanuo na ovoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi krađa glasova, što MUP trenutno istražuje!

Na snimku se vide dve osobe koje ubacuju u glasačku kutiju listiće na kojima je već zaokružen broj 6. Za to vreme oni pričaju "ubaci još da imamo 90%".

Tokom snimka se čuje:

- Ima li broja ovamo? Ubacuj to, ubacuj! Valjda će se premijer otvoriti nešto! Dobićemo pos'o u rudnik. Samo snimaj! Gospodo nema drugog kruga! Ovo ćemo da postavimo na Fejsbuk! Puni! - govorio je jedan tokom trajanja snimka!

Povodom ovog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, ministrastvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Policija preduzima sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog slučaja, kao i

utvrđivanja da li je reč o pravim glasačkim listićima i ko su osobe koje se mogu čuti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.