MIHAJLOVIĆ: Demokratija je pravo manjine na proteste, ali i POŠTOVANJE VOLJE VEĆINE!
Foto: Zorana Jevtić

OGLASILA SE MINISTARKA

MIHAJLOVIĆ: Demokratija je pravo manjine na proteste, ali i POŠTOVANJE VOLJE VEĆINE!

Mihajlović je rekla da sada protestuju oni koji nisu zadovoljni rezultatima
Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da je demokratija pravo manjine na proteste, ali i poštovanje volje većine.

- Pre četiri dana imali smo predsedničke izbore, na kojima je učestvovalo 11 kandidata, i svi su mogli da glasaju kako su želeli. Domaći i strani posmatrači, strane ambasade i svi drugi koji su pratili izbore naveli su da nije bilo neregularnosti tokom glasanja i da su izbori bili demokratski. Na tim izborima Aleksandar Vučić osvojio je 55 odsto glasova, odnosno blizu dva miliona građana je glasalo za njega. A to je 1,5 miliona glasova više od prvog sledećeg protivkandidata. Vučićeva pobeda je odluka građana Srbije - izjavila je, odgovorajući na pitanja novinara o protestima, potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, gde je počelo renoviranje dve operacione sale.

HOĆEMO NOVE IZBORE, SMENITE MAJU GOJKOVIĆ I UREDNIKE RTS: Studenti s protesta izašli sa svojim zahtevima!

Besni studenti blokirali Beograd: Novi protest završen - psovke, zviždanje, palile se baklje! Za sutra najavljeno novo okupljanje! (VIDEO)

NEMOJTE MI NAMETATI DA STOJIM ISPRED OMLADINE! Šta je još Beli poručio protestantima u BG, Nišu, Novom Sadu? (FOTO)

Stotine ljudi na ulicama, zatvoren centar Beograda: Održan veliki protest, bilo skandiranja, psovki i zvižduka! (FOTO) (VIDEO)

Mihajlović je rekla da sada protestuju oni koji nisu zadovoljni rezultatima.

foto: Espreso.co.rs

- Nisu zadovoljni što je 55 odsto glasača Srbije svoj glas dalo Vučiću. I to je u redu, demokratija jeste da manjina može da iskaže svoje mišljenje, ali je demokratija i da se poštuje odluka većine i da se vlast bira na izborima! One koji nisu zadovoljni rezultatima izbora molim da ne bude nasilja, da ne bude ugrožavanja imovine građana i države i da se ne ugrožava svakodnevni život građana. Srbija je politički stabilna zemlja i njena stabilnost neće biti ugrožena - navela je Mihajlovićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.