Posle ruskih i nemačkih medija, Beli osvanuo i na BBC-u! SRBIMA IDE MORE I LAMBORDŽINI ODMAH!
Foto: Reuter, Printscreen

Svuda je

Posle ruskih i nemačkih medija, Beli osvanuo i na BBC-u! SRBIMA IDE MORE I LAMBORDŽINI ODMAH!

O predsedničkom kandidatu Ljubiši Preletačeviću Belom, u stranim medijima se pisalo više nego o bilo kom do sada
Objavljeno: 23:20h

BBC napisao je reportažu o srpskom predsedničkom kandidatu uz sve reči hvale, a sam tekst počinje sa njegovom parolom, prevedenom na engleski: "Hit it hard".

Zatim nastavljaju sa pitanjem: "Mislite da vam je potrebno veliko iskustvo da dobijete najbolji mogući posao? Razmislite još jednom".

foto: Printscreen

Objašnjeno je da je Beli zapravo alter-ego 25-godišnjek studenta Luke Maksimovića koji se uvek oblači u belo i ima samurajski repić na glavi i da je dokazao da je favorit na izborima u Srbiji, a da su njegovi promo spotovi veliki hit na društvenim mrežama. Naveli su i da po istraživanjima premijer Aleksandar Vučić je još uvek u vođstvu sa više od 50 odsto glasača prema anketama.

foto: Reuters

Naravno, napisali su i da je sve počelo kao šala, ali da je na izborima 2016. godine uspeo da dobije i nekoliko "mesta" u Beogradskoj opštini, a njegova popularnost kod omladine sve više i više raste.

foto: Fonet

Ono što su izdvojili kao najbbolji detalj njegove kampanje jeste kada se beli popeo na jednu statuu u srpskom selu i vikao okupljenima: "Ja sam ovde da vas spasem, narode!"

Ceo tekst na sajtu BBC-a možete pročitati OVDE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.