LAŽNA PISMA ŽUTE PATKICE: U sandučićima Beograđana osvanule poruke: Ne izlazite na glasanje!
Foto: Stefan Jokić

izboriNe da(vi)mo Beograd

LAŽNA PISMA ŽUTE PATKICE: U sandučićima Beograđana osvanule poruke: Ne izlazite na glasanje!

U Beogradu su u sandučićima osvanula pisma potpisana kao inicijativa Ne da(vi)mo Beograd u kome se građani pozivaju da ne izađu na izbore.
Objavljeno:

- U Beogradu su u sandučićima osvanula pisma potpisana kao inicijativa Ne da(vi)mo Beograd u kome se građani pozivaju da ne izađu na izbore.

Ovakvo saopštenje poslala je inicijativa Ne davimo Beograd, navodeći kako su pisma lažna.

- U pismima se navodi kako inicijativa Ne da(vi)mo Beograd neće podržati ni jednog kandidata na predstojećim izborima, jer su "oni završeni pre nego što su i počeli".

foto: Promo

- Naša inicijativa se nije izjašnjavala u vezi sa predsedničkim izborima jer smo čekali da se opozicione stranke i kritička javnost dogovore oko jednog, nestranačkog kandidata. Svima je jasno da Vučića i njegov režim može da pobedi samo jedan kandidat građana i opozicije koji se nije isprljao radeći do sada. Čekali smo da se političke stranke dogovore kako bismo i mi dali nesebičnu podršku tom zajedničkom kandidatu - navodi se u ovom pismu.

Inicijativa je demantovala da ima bilo kakve veze sa ovim pismima i da je njihov stav o izborima nepromenjen i da će podržati kandidaturu Saše Jankovića.

foto: Beta

- Pozivamo građane da u nedelju 2. aprila izađu na birališta u što većem broju, a ove prljave poteze, podmetačine, pretnje novinarima i aktivistima neka im posluže kao inspiracija jer će u suprotnom slučaju bahati nasilnici kojih ih organizuju i sprovode ostati na vlasti, navodi se u saopštenju Inicijative. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.