Vučić u Novom Pazaru opleo po Jeremiću i Jankoviću! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Pink TV

na otvaranju stadiona

Vučić u Novom Pazaru opleo po Jeremiću i Jankoviću! (FOTO)

Komentarišući fenomen Ljubiše Belog Preletačevića, Vučić je naveo da je vrlo moguće da izgubi na predstojećim predsedničkim izborima
Objavljeno: 15:19h

14.23 - Govoreći o optužbama predsedničkim kandidata Saše Jankovića i Vuka Jeremića u slučaju rušenja objekata u Savamali, Vučić je rekao da je u pitanju od početka bila samo politička igra.

- Od ranije sam znao da je u pitanju čista politička igra, samo u rukavicama. Već godinu ili dve to koriste za najgluplje namere. Slobodno me maltretirajte i vešajte, uhapsite me i ubijte zato što bih to uradio ponovo, ali u po bela dana, da bi naša deca, umesto tri udžerice, imala lepa i nova igrališta. Oni imaju kicoška odela od po par hiljada evra, jer su vladali ovom zemljom 12 godina. A to što neko nema, ne znači da je gori čovek. Mi ćemo se postarati da svima bude bolje. Da dobacuju, kritikuju i kibicuju, za to su velemajstori. Ali kada je neko pravi, istinski intelektualac, to ne mora da naglasi ispred svog imena - objasnio je premijer.

14.25 - Komentarišući fenomen Ljubiše Belog Preletačevića, Vučić je naveo da je vrlo moguće da izgubi na predstojećim predsedničkim izborima.

- Prihvatam narodnu volju, vrlo je moguće da izgubim, ne bi se nikakvo čudo dogodilo. 10 njih treba da ima više glasova. Ja zato pozivam ljude da se ujedine za normalnu, pristojnu Srbiju i ponoviću reči Baneta Krstića iz Garavog sokaka od juče iz Novog Sada, da ljudi treba da se ujedine oko boljitka, a ne oko nečega što je zanimljivo - poručio je predsednik Vlade.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.