IMAO SAM PULS SAMO 44, PREGLEDALI MI SRCE: Dačić hitno morao kod lekara!
Ivica Dačić, Foto: Promo

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU

IMAO SAM PULS SAMO 44, PREGLEDALI MI SRCE: Dačić hitno morao kod lekara!

Dačić je i pokazao mesto na ruci gde mu je rađena koronarografiju

Objavljeno:

Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije, otkrio je jutros na TV Pink da je morao na pregled srca - koronarografiju, kako bi lekari utvrdili zbog čega je imao puls od svega 44, što je gotovo nemoguće i veoma opasno stanje.

Na pitanje voditeljke Jovane Jeremić kakvo mu je zdravstveno stanje, te da čula i da je išao na pregled srca, Dačić je i pokazao mesto na ruci gde mu je rađena koronarografiju (kateterima i žicama se ulazi u unutrašnjost tela i dolazi do srca, kako bi se pregledale koronarne arterije i dijagnostikovale bolesti srca, prim, aut.).

- Ja imam tu teoriju da sam dobro dok ne odem kod doktora. Inače ne volim da idem kod doktora. Vi znate da imam visok šećer godinama i nedavno sam imao veoma nizak puls, pa su onda lekari tražili da proverim zbog čega, pa sam onda išao na koronarografiju. Srećom, srce mi je u redu. Ali moram da vidim šta je. Imao sam puls 44, što je gotovo nemoguće, ali ustanovili su da imam neko preskakanje srca i moram da vidim o čemu se radi. Ali, kako i ne bismo imali. Pa ja znam predsednika Vučića 30 godina i znam i za zdravstvene probleme koje mi svi imamo...Kako ne bi imao visok pritisak zbog svega s čim se suočavamao - rekao je Dačić i dodao:

- Pa ja da sam mogao na ovoj sednica SB UN...Pa znate šta, vama dođe da...Kad vidite koliko su to licemerni ljudi! Oni dobacuju tamo nešto, viču, trla baba lan, omalovažavaju nas. Ona (Donika Gervala Švarc, kosovska ministarka koja ga je optužila za ratni zločin i nazvala "Mali Sloba", prim. aut) priča Savetu Bezbednosti i gleda u mene. Ja kažem: "ne gledaj u mene, bre, gledaj tamo, tamo su ti ovi iz SB!"

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.